Babam şu an evde değil gelince ayarlayacağım sağ olun bilgi için. Peki bu Ubisoft ve EA için istediğim olayı Rockstar içinde yapabilir miyim, desteğe yazmıştım ama Rockstar hesabını silersen oyunlarda gider falan dediler, yapılabilir mi?
Hocam bir şey daha soracaktım size, şimdiben 2-3 gün önce Far Cry 1 oynamaya başladım, ama babam benden önce bu Epic hesabında Ubisoft oyunu oynadığı için kendi Ubisoft hesabını açmış ve içinde benim Epic'te aldığım bütün oyunlar, AC2, AC Unity vb ücretsiz verilen oyunları da toplamış, bir de benim Steam'de Rainbow Six: Siege oynamak için açtığım Ubisoft hesabım var ve ayrıca Steam'de Far Cry 3, 5 falan da var, şimdi ben bu Epic ve Steam hesabımdaki Ubisoft oyunlarını tek bir Ubisoft hesabı altında birleştirebilir miyim, tercihim Steam'deki oyunları bu babamın açtığı AC2, AC Unity falan olan hesaba aktarmak, veya tam terside olur. Ubisoft desteğe yazdım ama 4-5 gün oldu cevap vermediler, cevabınızı bekliyorum
@Osman Nuri23.
@Osman Nuri23 hocam biraz zaman geçti ve şu anda yarım kalan oyunlarımı bitirdim Far Cry 2 başlayacaktım bugün, oyunda hiçbir sorun yok, yamanın çalışması için gerekli olan v1.03 sürümü yüklü Türkçe yama yüklü falan ama zorluğu seçip karakterimi seçip oyuna başla dediğimde oyun açılmadan kapanıyor, nedeni ne olabilir bunun. Acil cevap bekliyorum.