O yüzden de belli bir süreliğine bedava. Bunu ve Steam sayfasını eklerseniz güzel olabilir. Half Life ile karıştırdım kusura bakmayın.

Son düzenleme:
@684918, her oyunun illaki bir fanboyu olur ve evet, 3. oyunundan sonraki diğer tüm oyunlarında 3. oyununun mekaniklerini, mantığını kullandılar. 4, 5, ve 6. oyunlarına bakın. Bir fark göremezsiniz. Hatta Far Cry Primal'ın haritası, 4. oyunuyla aynı. Aynı harita.

3.oyunun mekanikleri zamanının devrimiydi ki sonraki 3 4 oyunda aynı mekanikleri kullandılar. Beğenilmeyen, vasat bir oyun bu kadar oyun çıkarmaz üzerinden.
Diyorum ya o formülün yeni olmasının etkisi bu. Dönemi için yani yenilikçi sayılır.

Primal fikir olarak en özgün oyunları. Mekaniksel falan bakamayacağım, beni tamamen bitirmeye iten tek oyunları o.

Primal fikir olarak en özgün oyunları. Mekaniksel falan bakamayacağım, beni tamamen bitirmeye iten tek oyunları o.

Fikir olarak evet, özgün oyunları o ama aşırı kolay oyun ve bir süre sonra aşırı sıkıyor. Mantık olarak gene aynı Far Cry mantığı. Sadece ilk çağlarda geçen bir Far Cry.

Merhaba. Steam sayfasına baktım ve oyun $7 olarak gözüküyor. Emin misiniz? Half-Life serisiyle karıştırmayın, benim dediğim Far Cry.

Dönemine göre evet, yenilikçiydi.

Evet karıştırmışım. Bir şeyler yanlış gibiydi zaten ama şimdi gördüm

Bunun şerefine bedava verseler keşke. Farcry 3 ve 4'ü verdiler genede.

Steam'den gelse açıp oynardım cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…