Far Cry 3 0xc000007b Hatası

GENGHISID1258

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Ben bu oyunu açmaya çalıştığım zaman 0xc000007b hatası ile karşılaşıyorum. Aynı şekil Europa Universalis 4 oyunu da açılmıyor. Daha önceden açılıyordu. Bilgisayarım Windows 10 x64 i3 işletim sistemi 4GB RAM. Acil yardım edebilir misiniz? Teşekkürler.

C:\Windows\SysWOW64\msvcr100.dll
C:\Windows\SysWOW64\xinput1_3.dll

Dosyalarını silip tekrar DirectX yükleyin.

Düzenleme: Oyununuz orijinal mi? @GENGHISID1258

Resimdeki gibi bir sıkıntı var ve dosyayı silemiyorum . Lütfen yardımcı olurmusunuz?

tru.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu oyunu arkadaşımdan USB bellek yoluyla aldım ve daha önce oynadığımda açılıyordu ama bilgisayarım Windows 10'a geçtikten sonra bu sıkıntı baş gösterdi. Dediğiniz gibi hatalı DLL dosyaları sildim ve dediğiniz DirectX sürümünü kurdum ama hiçbir şey değişmedi. İnternet sıkıntısı yaşıyorum ve önümde uzun bir zaman var bu iki oyundan başka bilgisayarımda online oyun yok. Aynı hatayı halen vermekte. Yardımcı olursanız gerçekten beni çok mutlu edersiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğiniz gibi hatalı DLL dosyaları sildim ve dediğiniz DirectX sürümünü kurdum ama hiçbir şey değişmedi.

Dediğimiz DLL dosyasını silmemişsiniz. Denilen dosya C:\Windows\SysWOW64\msvcr100.dll iken sizin silmeye çalıştığınız dosya C:\Windows\SysWOW64\msvcr100_clr0400.dll.

Bu durumda sorunun çözülmemesi normal.

Dediğimiz DLL dosyasını silmemişsiniz. Denilen dosya C:\Windows\SysWOW64\msvcr100.dll iken sizin silmeye çalıştığınız dosya C:\Windows\SysWOW64\msvcr100_clr0400.dll.

Bu durumda sorunun çözülmemesi normal.
O DLL dosyası haricinde mcvcp100.dll dosyasını sildim zaten. O DLL dosyasını silmedim. Ama hala sorun devam ediyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı