centrumboss Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 697 Çözümler 2 13 Eylül 2023 #1 RAM 8gb Ekran kartı rx 570 4gb Anakart a320m s2h İşlemci Ryzen 5 2600x Garip bir şekilde inanılmaz düşük fps alıyorum. Sadece far cry 3'te böyle durum. 15-20 fpslere düşüyor arada. Ayarlarım bu şekilde. Normalde tam ekranda oynuyorum, ss alabilmek için pencereli yaptım.
Garip bir şekilde inanılmaz düşük fps alıyorum. Sadece far cry 3'te böyle durum. 15-20 fpslere düşüyor arada. Ayarlarım bu şekilde. Normalde tam ekranda oynuyorum, ss alabilmek için pencereli yaptım.
Çözüm centrumboss 13 Eylül 2023 Sorunu çözdüm, 60+ FPS alabiliyorum. Sorunun kaynağı çok çekirdekli işlemci. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sorunu çözdüm, 60+ FPS alabiliyorum. Sorunun kaynağı çok çekirdekli işlemci. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 339684 Kilopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.854 Çözümler 14 13 Eylül 2023 #11 Lorys dedi: Normalde hangi ayardaydı. Genişletmek için tıkla... Görselde görülüyor. Artı 0 Eksi
KS KS centrumboss Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 697 Çözümler 2 13 Eylül 2023 #12 Türkçe yamayı kaldırıp tekrar deneyeceğim. Belki o sorun yaratıyordur. Artı 0 Eksi
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.354 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #13 centrumboss dedi: Türkçe yamayı kaldırıp tekrar deneyeceğim. Belki o sorun yaratıyordur. Genişletmek için tıkla... Bir alakası yok boşuna uğraşma. Optimizasyon ile alakalı. Dediğim config ayarlarını yap. Artı 0 Eksi
centrumboss dedi: Türkçe yamayı kaldırıp tekrar deneyeceğim. Belki o sorun yaratıyordur. Genişletmek için tıkla... Bir alakası yok boşuna uğraşma. Optimizasyon ile alakalı. Dediğim config ayarlarını yap.
KS KS centrumboss Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 697 Çözümler 2 13 Eylül 2023 #14 Sorunu çözdüm, 60+ FPS alabiliyorum. Sorunun kaynağı çok çekirdekli işlemci. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2023 Artı 1 Eksi Çözüm
Sorunu çözdüm, 60+ FPS alabiliyorum. Sorunun kaynağı çok çekirdekli işlemci. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et