Far Cry 3 açılmıyor

raunennkel

Hectopat
Daha fazla  
Oyunu geçen yaz almıştım ve bu hata ile karşılaşıyordum birçok kez doğrulayıp silip yeniden yükledim ancak düzelmedi. Akşam yeniden yükledim birkaç yere de bakmama rağmen yine de sonuç vermedi. Bunun haricinde hataya tamam deyip oyunu durdurursam oyun açılıyor ama belirsiz bir yerde kendini kapatıyor ve burada save alamamamı sağlıyor.

Solda oyunların var ya kütüphanede oradan Far Cry'a sağ tıkla oradan yönet'e bas sonra dosyalar ekranı çıkar orada dosya bütünlüğünü doğrula diyor onu yap.

Ubisoft Connect üzerinden indirmeyi dene.

Steam'den açtığınızda Ubisoft Connect'e yönlendirmesi lazım bende öyle oluyordu yüklüyse oradaki kütüphaneden açın.

Solda oyunların var ya kütüphanede oradan Far Cry'a sağ tıkla oradan yönet'e bas sonra dosyalar ekranı çıkar orada dosya bütünlüğünü doğrula diyor onu yap.

Hocam belirttim zaten onlarlaca kez yaptım.

Steam'den açtığınızda Ubisoft Connect'e yönlendirmesi lazım bende öyle oluyordu yüklüyse oradaki kütüphaneden açın.

Eki Görüntüle 2404356

Konuyu açmadan önce bunu da denedim ancak bu da olmadı.

Ubisoft Connect üzerinden indirmeyi dene.

Deneyip tekrar belirtirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…