Bende orjinal var öncelikle haritaları güzel ancak az harita mevcut bazı haritaları kullanıcılar tasarlıyorlar ve kötü oluyor bir süre oynarsınız ama sonra sıkılmaya başlarsınız fazla kullanıcıda yok oyun multiplayere degil hikaye bölümüne odaklı bir oyun oldugu için çok istiyorsanız korsan alıp hikaye modunu oynamanızı tercih ederim çünkü multiplayerden daha geniş açıkcası oyunun türü zaten açık dünya oyunu herhangi bir engel yok serbest gezebilirsiniz.
Bende orjinal var öncelikle haritaları güzel ancak az harita mevcut bazı haritaları kullanıcılar tasarlıyorlar ve kötü oluyor bir süre oynarsınız ama sonra sıkılmaya başlarsınız fazla kullanıcıda yok oyun multiplayere degil hikaye bölümüne odaklı bir oyun oldugu için çok istiyorsanız korsan alıp hikaye modunu oynamanızı tercih ederim çünkü multiplayerden daha geniş açıkcası oyunun türü zaten açık dünya oyunu herhangi bir engel yok serbest gezebilirsiniz.
Far cry battlefield serisinden sonra en sevdigim oyun benim için yeri ayrıdır kısacası açık dünyayı ve özgürlügü bizlere sunan en iyi oyun diyebilirim sizlerinde bildigi gibi far cry 3 çıktıgı yılın en iyi oyunu seçilmişti her yönünden mükemmeldi istediginiz bölgeye gidin düşmanlarınızı istediginiz silahlarla istediginiz şekilde öldürün onun dışında ek görevler var mesela hayvan avlama görevleri birçok çeşitlilik oyunun türkçe yamasıda mevcut ben orjinale uyguladım sorunsuz oynuyorum ancak hikaye modu multiplayerden daha iyi şunuda belirtmek isterimki bildiginiz gibi far cry 4 duyruldu ve videolarını inceledim gerçekten agzımı açık bırakmaya yetti far cry 4'te çıktıgı yılın en iyi oyunu olucak benim düşüncem bu yönde bu oyun kendi türünün tek örnegi herhangi bir rakibi olamaz.