Basri37 Hectopat Katılım 24 Haziran 2015 Mesajlar 315 Makaleler 2 8 Kasım 2015 #1 Far Cry 3 blackbox indirdim ama çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Appcrash hatası var.Crack değiştirdim olmadı update yaptım olmadı sizce sorun nedir?
Far Cry 3 blackbox indirdim ama çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Appcrash hatası var.Crack değiştirdim olmadı update yaptım olmadı sizce sorun nedir?
Uğur Ç. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Ağustos 2013 Mesajlar 1.865 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstri Mühendisi 8 Kasım 2015 #2 Oyun korsan. Hata büyük ihtimal crack ve patch uyumsuzluğu. Buradan oyunu orjinal temin edebilir sorunsuz oynayabilirsin. Far Cry 3 Steam'de Far Cry 3 STEAM CD-KEY GLOBAL - G2A.COM Marketplace
Oyun korsan. Hata büyük ihtimal crack ve patch uyumsuzluğu. Buradan oyunu orjinal temin edebilir sorunsuz oynayabilirsin. Far Cry 3 Steam'de Far Cry 3 STEAM CD-KEY GLOBAL - G2A.COM Marketplace
Basri37 Hectopat Katılım 24 Haziran 2015 Mesajlar 315 Makaleler 2 12 Kasım 2015 #3 Uğur Ç. dedi: Oyun korsan. Hata büyük ihtimal crack ve patch uyumsuzluğu. Buradan oyunu orjinal temin edebilir sorunsuz oynayabilirsin. Far Cry 3 Steam'de Far Cry 3 STEAM CD-KEY GLOBAL - G2A.COM Marketplace Genişletmek için tıkla... oyunu alamam şu sorunu nasıl çözücem onu anlamıyorum eskiden yüklemiştim açılmıştı şimdi açılmıyor.
Uğur Ç. dedi: Oyun korsan. Hata büyük ihtimal crack ve patch uyumsuzluğu. Buradan oyunu orjinal temin edebilir sorunsuz oynayabilirsin. Far Cry 3 Steam'de Far Cry 3 STEAM CD-KEY GLOBAL - G2A.COM Marketplace Genişletmek için tıkla... oyunu alamam şu sorunu nasıl çözücem onu anlamıyorum eskiden yüklemiştim açılmıştı şimdi açılmıyor.
Myth Gatherer Kilopat Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 501 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2015 #4 Korsan oyun için forumda konu açıp yardım isteme lütfen.
Basri37 Hectopat Katılım 24 Haziran 2015 Mesajlar 315 Makaleler 2 17 Kasım 2015 #5 Herkes zengin değil kardeş.Sadece şu soruna cevap bulabilen birisi cevap versin bilgisizler vermesin.
Herkes zengin değil kardeş.Sadece şu soruna cevap bulabilen birisi cevap versin bilgisizler vermesin.
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.235 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 17 Kasım 2015 #6 Windows Update yap, oyunu en son sürüme güncelle ve oyunun güncellemesine uygun crack bulup yap.