ryzadeus Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 812 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ziraat Müh. 8 Eylül 2021 #1 Oyunu dün bedavaya almama rağmen CD key istiyor. Ne yapmam gerek? Dosya Ekleri 1631125507452.png 130,4 KB · Görüntüleme: 568
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 8 Eylül 2021 #2 The Shorekeeper dedi: Ubisoft Connect uygulamasından çıkış yapıp yeniden oturum açtıktan sonra oyuna girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
The Shorekeeper dedi: Ubisoft Connect uygulamasından çıkış yapıp yeniden oturum açtıktan sonra oyuna girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla...
TRaJeDy Kilopat Katılım 19 Ocak 2019 Mesajlar 570 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #3 Ubisoft Connect'te bir sorun var şuan o yüzden hata alıyor olabilirsin. Düzeltmeye çalışıyorlarmış.. Artı 0 Eksi
trsuperasker Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Sistem Özellikleri GeForceMX130+8gb ram+1gb ekran kartı Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #4 İnternetten CD keylere bak ama bende 3 öyle yapmıştım. Pls instert aoe 3 disk dedi sende de olabilir, halbuki ben satın almıştım. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2021 Artı -3 Eksi
İnternetten CD keylere bak ama bende 3 öyle yapmıştım. Pls instert aoe 3 disk dedi sende de olabilir, halbuki ben satın almıştım.
emregunel0 Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 1.008 Çözümler 4 8 Eylül 2021 #5 Konuyu yanlış anlamışım. Düzelir sanırım. Artı 0 Eksi
KS KS ryzadeus Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 812 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ziraat Müh. 8 Eylül 2021 #6 trsuperasker dedi: İnternetten CD keylere bak ama bende 3 öyle yapmıştım. Pls instert aoe 3 disk dedi sende de olabilir, halbuki ben satın almıştım. Genişletmek için tıkla... Beklemeyi tercih ederim hocam. Artı 0 Eksi
trsuperasker dedi: İnternetten CD keylere bak ama bende 3 öyle yapmıştım. Pls instert aoe 3 disk dedi sende de olabilir, halbuki ben satın almıştım. Genişletmek için tıkla... Beklemeyi tercih ederim hocam.
3 381640 Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 392 Çözümler 1 8 Eylül 2021 #7 ryzadeus dedi: Oyunu dün bedavaya almama rağmen CD key istiyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Aynı sorun şu an bende de oluyor oyunu zar zor indirdim sürekli indirme kapanıyordu. Genel bir sorun var galiba. Artı 0 Eksi
ryzadeus dedi: Oyunu dün bedavaya almama rağmen CD key istiyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Aynı sorun şu an bende de oluyor oyunu zar zor indirdim sürekli indirme kapanıyordu. Genel bir sorun var galiba.
KS KS ryzadeus Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 812 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ziraat Müh. 8 Eylül 2021 #8 381640 dedi: Aynı sorun şu an bende de oluyor oyunu zar zor indirdim sürekli indirme kapanıyordu. Genel bir sorun var galiba. Genişletmek için tıkla... Sorun için değil de tek ben yaşamadığım için sevindim teşekkürler hocam dönüşünüz için. Şanssız oluyorum bu konularda hep. xD Artı 0 Eksi
381640 dedi: Aynı sorun şu an bende de oluyor oyunu zar zor indirdim sürekli indirme kapanıyordu. Genel bir sorun var galiba. Genişletmek için tıkla... Sorun için değil de tek ben yaşamadığım için sevindim teşekkürler hocam dönüşünüz için. Şanssız oluyorum bu konularda hep. xD
3 381640 Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 392 Çözümler 1 8 Eylül 2021 #9 ryzadeus dedi: Sorun için değil de tek ben yaşamadığım için sevindim teşekkürler hocam dönüşünüz için. Şanssız oluyorum bu konularda hep. xD Genişletmek için tıkla... Bende. Artı 0 Eksi
ryzadeus dedi: Sorun için değil de tek ben yaşamadığım için sevindim teşekkürler hocam dönüşünüz için. Şanssız oluyorum bu konularda hep. xD Genişletmek için tıkla... Bende.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 8 Eylül 2021 #10 ryzadeus dedi: Sorun için değil de tek ben yaşamadığım için sevindim teşekkürler hocam dönüşünüz için. Şanssız oluyorum bu konularda hep. xD. Genişletmek için tıkla... Ubisoft Connect uygulamasından çıkış yapıp yeniden oturum açtıktan sonra oyuna girmeyi deneyin. Bunu yapınca düzelmedi mi hocam geçen bir konuda bunu yapınca düzelmiş. Artı 0 Eksi
ryzadeus dedi: Sorun için değil de tek ben yaşamadığım için sevindim teşekkürler hocam dönüşünüz için. Şanssız oluyorum bu konularda hep. xD. Genişletmek için tıkla... Ubisoft Connect uygulamasından çıkış yapıp yeniden oturum açtıktan sonra oyuna girmeyi deneyin. Bunu yapınca düzelmedi mi hocam geçen bir konuda bunu yapınca düzelmiş.