ryzadeus Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 812 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ziraat Müh. 8 Eylül 2021 #1 Oyunu dün bedavaya almama rağmen CD key istiyor. Ne yapmam gerek? Dosya Ekleri 1631125507452.png 130,4 KB · Görüntüleme: 568
3 381640 Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 392 Çözümler 1 8 Eylül 2021 #11 messinicocugu dedi: Ubisoft Connect uygulamasından çıkış yapıp yeniden oturum açtıktan sonra oyuna girmeyi deneyin. Bunu yapınca düzelmedi mi hocam geçen bir konuda bunu yapınca düzelmiş. Genişletmek için tıkla... O konuya bakarak ben yaptım ama düzelmedi bende diğer konusahibinde nasıl olur bilmem. Artı 0 Eksi
messinicocugu dedi: Ubisoft Connect uygulamasından çıkış yapıp yeniden oturum açtıktan sonra oyuna girmeyi deneyin. Bunu yapınca düzelmedi mi hocam geçen bir konuda bunu yapınca düzelmiş. Genişletmek için tıkla... O konuya bakarak ben yaptım ama düzelmedi bende diğer konusahibinde nasıl olur bilmem.
AtakanAram Centipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 386 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2021 #12 Arkadaşlar bende de var nasıl çözdünüz yani çözebildiniz mi. Artı 0 Eksi
2 287885 Kilopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 1.558 Çözümler 7 10 Eylül 2021 #13 Direk Uplay'ın keşfet bölümünden "hediye Far Cry3" kısmından alın. Direk kütüphaneye ekliyor o zaman (Steam gibi) siteyide kimseye tavsiye etmeyin. AtakanAram dedi: Arkadaşlar bende de var nasıl çözdünüz yani çözebildiniz mi. Genişletmek için tıkla... ryzadeus dedi: Oyunu dün bedavaya almama rağmen CD key istiyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Direk Uplay'ın keşfet bölümünden "hediye Far Cry3" kısmından alın. Direk kütüphaneye ekliyor o zaman (Steam gibi) siteyide kimseye tavsiye etmeyin. AtakanAram dedi: Arkadaşlar bende de var nasıl çözdünüz yani çözebildiniz mi. Genişletmek için tıkla... ryzadeus dedi: Oyunu dün bedavaya almama rağmen CD key istiyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla...