enderabi666 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.664 Çözümler 10 Yer Avcılar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #1 İndirimlerden Far Cry 3 almayı düşünüyorum. Arkadaşla birlikte CO-OP oynayabilir miyiz? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2021
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 24 Haziran 2021 #2 enderabi666 dedi: İndirimlerden Far Cry 3 almayı düşünüyorum. Arkadaşla birlikte CO-OP oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Ps3’te co op vardı. PC’de de vardır.
enderabi666 dedi: İndirimlerden Far Cry 3 almayı düşünüyorum. Arkadaşla birlikte CO-OP oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Ps3’te co op vardı. PC’de de vardır.
N0vaBetrayel Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 2.726 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Almanya / Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2021 #3 Evet oynayabilirsin ama yanlıs hatırlamıyorsam hikaye modunu oynayamazsın arkadasınla, farklı bi hikayesi var diye hatırlıyorum.
Evet oynayabilirsin ama yanlıs hatırlamıyorsam hikaye modunu oynayamazsın arkadasınla, farklı bi hikayesi var diye hatırlıyorum.
enderabi666 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.664 Çözümler 10 Yer Avcılar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #4 N0vaBetrayel dedi: Evet oynayabilirsin ama yanlış hatırlamıyorsam hikaye modunun dısında oynanıyor farklı olaylar. Genişletmek için tıkla... Hikaye modu oynanmıyor mu?
N0vaBetrayel dedi: Evet oynayabilirsin ama yanlış hatırlamıyorsam hikaye modunun dısında oynanıyor farklı olaylar. Genişletmek için tıkla... Hikaye modu oynanmıyor mu?
N0vaBetrayel Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 2.726 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Almanya / Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2021 #5 enderabi666 dedi: Hikaye modu oynanmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır co-op olarak oynamak isterseniz farklı bi hikaye oynatıyor ki vur kac görevleri diye hatırlıyorum sıkıcı seyler.
enderabi666 dedi: Hikaye modu oynanmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır co-op olarak oynamak isterseniz farklı bi hikaye oynatıyor ki vur kac görevleri diye hatırlıyorum sıkıcı seyler.
morfinsamet Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 776 Çözümler 5 24 Haziran 2021 #6 Hikayesi için co-op modu yok.