Far Cry 3 dışındakiler çöp abi

Oyuna çöp dememizin sebebi de bu, bunu da birçok yorumda belirtiyoruz zaten. Oynanış açısından oyun güzel, kötü değil ancak oyunda da adamakıllı bir hikayenin olması gerekiyor.

Genel olarak kötü adama dayalı oyunları oynamaktan sıkıldık artık.

kolay kolay değiştirmez.

Her bir yeni oyunu çıktığında satış oranları çok yüksek, değiştireceğini ben de sanmıyorum.

@333365 Far Cry 4 ve Far Cry 3 arasında neredeyse hiç senaryo farkı yok. Oyunlar arasındaki tek bariz fark biri adada diğeri dağ başında geçiyor. Hatta Far Cry 3'teki ünlü tarla görevini bile daha dandik bir şekilde koymuşlar.

Bende FC5 seviyorum, var mı yan bakan .

@TaLionSoW oyunun eskiyi hatırlatması güzel ancak aynısı olursa da bir anlamı kalmıyor işte.

Bana göre 4 ve 5 aynı. Primal belki farklı olarak kabul edilebilir ama ne hikmetse bu far cry oyunlarının başında hep bir kaçış sahnesi var. (2,3,4,5,Primal oynadım.) Ubisoft başka fikir bul artık.

@333365 hep aynı senaryo artık sıkıldım ben. Ne zaman yenilerine baksam Far Cry 3 aklıma geliyor. Görevler bile neredeyse aynı her oyunda.

Bana göre 4 ve 5 aynı. Primal belki farklı olarak kabul edilebilir ama ne hikmetse bu far cry oyunlarının başında hep bir kaçış sahnesi var. Ubisoft başka fikir bul artık.
4 ve Primal haritaları tamamen aynı. Kopyala yapıştır yapmışlar.

Bence en kötü oyun Far Cry 3.
Oyuna bir türlü alışamadım tam hir fiyasko
Bütün Far Cry oyunları berbat ötesi. Rezil
Hepsi çöp "abi"

@425705 Far Cry serisi kendi içerisinde bile tekrar eden bir seriyken milletin tüm oyunlarını nasıl zevkle oynayabildiğini de anlayabilmiş değilim.

@425705 Far Cry serisi kendi içerisinde bile tekrar eden bir seriyken milletin tüm oyunlarını nasıl zevkle oynayabildiğini de anlayabilmiş değilim.

Aynen öyle
Tekrar etmese bile çok kötü.
Far cry serisinin hiçbir şeyini sevmiyorum.
Berbat bir seri berbat bir oyun 3 te 5 te.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…