H hancock62 Decapat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #1 Ben Far Cry 3'ün hikayesini merak ettiğim için oyunu almıştım ama oyunda Türkçe desteği yok. Türkçe alt yazılı bir şekilde gösteren yama var mı?
Ben Far Cry 3'ün hikayesini merak ettiğim için oyunu almıştım ama oyunda Türkçe desteği yok. Türkçe alt yazılı bir şekilde gösteren yama var mı?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.475 Makaleler 9 Çözümler 186 Yer Ankara🥀 9 Ocak 2024 #2 Rockerdem'de var.
H hancock62 Decapat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #3 Şebnem Ferah dedi: Rockerdem'de var. Genişletmek için tıkla... O nedense işe yaramadı bende.Ana menüyü türkçe yaptı ama hikaye moduna girince altyazı falan yoktu.
Şebnem Ferah dedi: Rockerdem'de var. Genişletmek için tıkla... O nedense işe yaramadı bende.Ana menüyü türkçe yaptı ama hikaye moduna girince altyazı falan yoktu.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.475 Makaleler 9 Çözümler 186 Yer Ankara🥀 9 Ocak 2024 #4 hancock62 dedi: O nedense işe yaramadı bende.Ana menüyü türkçe yaptı ama hikaye moduna girince altyazı falan yoktu. Genişletmek için tıkla... Düzgün kurdun mu?
hancock62 dedi: O nedense işe yaramadı bende.Ana menüyü türkçe yaptı ama hikaye moduna girince altyazı falan yoktu. Genişletmek için tıkla... Düzgün kurdun mu?
H hancock62 Decapat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #5 Şebnem Ferah dedi: Düzgün kurdun mu? Genişletmek için tıkla... Videosunu izledim. Videoda ne dediyse yaptım.
Şebnem Ferah dedi: Düzgün kurdun mu? Genişletmek için tıkla... Videosunu izledim. Videoda ne dediyse yaptım.