Oyun Far Cry 3 inceleme

Burada karşılaşınca bir garip oldum. Ben indirimdeyken Far Cry 3 ve 5'i aldım ama bana 5 oynayıp 78 GB indirmene gerek yok aynı dediler aslında bende 25 saaten fazla Far Cry 3 oynayınca biraz sıkıldım bayıldım ve oyunu anlamam biraz sürmüştü bir sürü ek bilgiler vb e haliyle oyunuda az buz ingilizcem ile oynadığım için zor olmuştu oyunu tam kavrayınca aşırı zevk aldım Far Cry 3'ü ilk çıktığı indirimde al bence gerçekten serinin en iyi oynu olabilir.

Zaten 2'den beri bütün Far Cry oyunlaeı neredeyse birbirinin aynısı kötü adamdan tut açık dünyada yaptığın aktivitelere kadar. Fakat bende şu vaeki Far Cry beni sıkmayan bir oyun muhtemelen 4-5-New Dawn'ı arka arkaya oynayınca sıkılıcam o yüzden araya başka oyunlar aokucam ama Far Cry oyunları beni tek oyunda pek sıkmıyor. (2nin sıkmasının sebebi oyun aşırı tekrara düşüyor öyle böyle değil)

Far Cry 3 de başlarda çok çok zevkli idi ama oyunu tam anlamadan 0 video ile başlamıştım oyuna alıştıktan ve mantığını anladıktan sonra zevki çıktı şu an 5 indirmeye koyacağım 5'i bir ara biraz oynayıp çıkmıştım önceden sıkılmıyon ama söyleyeyim art arda Far Cry oyunlarını oynarsan bunalmamak imkansız çünkü çoğu şey aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…