DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.498 Çözümler 4 7 Eylül 2021 #1 Arıyorum, bulamıyorum. Nerede bu? Ubisoft'tan ücretsiz aldım. Bilgisi olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2021
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.706 Makaleler 8 Çözümler 229 Yer İstanbul 7 Eylül 2021 #11 Buldum, Programfiles>Ubisoft>Ubisioft Game Launcher>Save Games'te imiş. Artı 0 Eksi
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 7 Eylül 2021 #12 @DaynusSafa Dosya gezgini ayarlarında "Gizli klasörleri göster" seçeneği açık mı? Orbit klasörü gizliymiş sanırım. Artı 0 Eksi
@DaynusSafa Dosya gezgini ayarlarında "Gizli klasörleri göster" seçeneği açık mı? Orbit klasörü gizliymiş sanırım.
KS KS DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.498 Çözümler 4 7 Eylül 2021 #13 Blacksidemre dedi: Buldum, Programfiles>Ubisoft>Ubisioft Game Launcher>Save Games'te imiş. Genişletmek için tıkla... Hocam Programfiles de Ubisoft diye klasör yok. FurkannC dedi: @DaynusSafa Dosya gezgini ayarlarında "Gizli klasörleri göster" seçeneği açık mı? Orbit klasörü gizliymiş sanırım. Genişletmek için tıkla... Açık hocam. Artı 0 Eksi
Blacksidemre dedi: Buldum, Programfiles>Ubisoft>Ubisioft Game Launcher>Save Games'te imiş. Genişletmek için tıkla... Hocam Programfiles de Ubisoft diye klasör yok. FurkannC dedi: @DaynusSafa Dosya gezgini ayarlarında "Gizli klasörleri göster" seçeneği açık mı? Orbit klasörü gizliymiş sanırım. Genişletmek için tıkla... Açık hocam.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.706 Makaleler 8 Çözümler 229 Yer İstanbul 7 Eylül 2021 #14 DaynusSafa dedi: Hocam Programfiles de Ubisoft diye klasör yok. Genişletmek için tıkla... Görünüm ayarlarını değiştirip dener misin? Gizli dosyaları da görünüme aç. Artı 0 Eksi
DaynusSafa dedi: Hocam Programfiles de Ubisoft diye klasör yok. Genişletmek için tıkla... Görünüm ayarlarını değiştirip dener misin? Gizli dosyaları da görünüme aç.
KS KS DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.498 Çözümler 4 7 Eylül 2021 #15 Blacksidemre dedi: Görünüm ayarlarını değiştirip dener misin? Gizli dosyaları da görünüme aç. Genişletmek için tıkla... Hocam açtım gözükmüyor. Artı 0 Eksi
Blacksidemre dedi: Görünüm ayarlarını değiştirip dener misin? Gizli dosyaları da görünüme aç. Genişletmek için tıkla... Hocam açtım gözükmüyor.
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 7 Eylül 2021 #16 @DaynusSafa "savegames" klasörünün içindeki dosyaların ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.498 Çözümler 4 7 Eylül 2021 #17 sadece bu var. Dosya Ekleri save.png 218,7 KB · Görüntüleme: 46 Artı 0 Eksi
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 7 Eylül 2021 #18 Oyunu hiç açtınız mı? Açıp bir kayıt aldınız mı, veya oyun otomatik bir kayıt aldı mı? Çünkü Ubisoft'un kendi sitesinde, orada kullanıcı ID'si, o klasörün içinde de oyun ID'si ile adlandırılmış klasör(ler) olması gerek. Artı 0 Eksi
Oyunu hiç açtınız mı? Açıp bir kayıt aldınız mı, veya oyun otomatik bir kayıt aldı mı? Çünkü Ubisoft'un kendi sitesinde, orada kullanıcı ID'si, o klasörün içinde de oyun ID'si ile adlandırılmış klasör(ler) olması gerek.