Y Yomra Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #1 Far Cry 3 aldım Steam'de ama Türkçe desteklemiyor, yama yükledim oyun Türkçe oluyor ama oyun ici konuşmalar Türkçe olmuyor yardım edin.
Far Cry 3 aldım Steam'de ama Türkçe desteklemiyor, yama yükledim oyun Türkçe oluyor ama oyun ici konuşmalar Türkçe olmuyor yardım edin.
beydirbey Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 1.181 Makaleler 1 Çözümler 6 15 Haziran 2024 #2 Yomra dedi: Far Cry 3 aldım Steam'de ama Türkçe desteklemiyor, yama yükledim oyun Türkçe oluyor ama oyun ici konuşmalar Türkçe olmuyor yardım edin. Genişletmek için tıkla... Konuşmalar değil alt yazılar Türkçe olacak. Artı 0 Eksi
Yomra dedi: Far Cry 3 aldım Steam'de ama Türkçe desteklemiyor, yama yükledim oyun Türkçe oluyor ama oyun ici konuşmalar Türkçe olmuyor yardım edin. Genişletmek için tıkla... Konuşmalar değil alt yazılar Türkçe olacak.
Waltuh45 Megapat Katılım 1 Haziran 2017 Mesajlar 570 Çözümler 2 15 Haziran 2024 #3 Altyazıları aç ayarlardan. Artı 0 Eksi Çözüm
Myotismon_43 Megapat Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 848 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #4 Yomra dedi: Far Cry 3 aldım Steam'de ama Türkçe desteklemiyor, yama yükledim oyun Türkçe oluyor ama oyun ici konuşmalar Türkçe olmuyor yardım edin. Genişletmek için tıkla... Oyuniçi konuşmalar Türkçe olmaz yazıları Türkçe yapar CRYSİS falan sandınız heralde. Artı 0 Eksi
Yomra dedi: Far Cry 3 aldım Steam'de ama Türkçe desteklemiyor, yama yükledim oyun Türkçe oluyor ama oyun ici konuşmalar Türkçe olmuyor yardım edin. Genişletmek için tıkla... Oyuniçi konuşmalar Türkçe olmaz yazıları Türkçe yapar CRYSİS falan sandınız heralde.
KS KS Y Yomra Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #5 beydirbey dedi: Konuşmalar değil alt yazılar Türkçe olacak. Genişletmek için tıkla... Waltuh45 dedi: Altyazıları aç ayarlardan. Genişletmek için tıkla... Nasıl acacağım? Myotismon_43 dedi: Oyuniçi konuşmalar Türkçe olmaz yazıları Türkçe yapar Crysis falan sandınız herhalde. Genişletmek için tıkla... Yanlış yazmısım alt yazılar gelmiyor. Artı 0 Eksi
beydirbey dedi: Konuşmalar değil alt yazılar Türkçe olacak. Genişletmek için tıkla... Waltuh45 dedi: Altyazıları aç ayarlardan. Genişletmek için tıkla... Nasıl acacağım? Myotismon_43 dedi: Oyuniçi konuşmalar Türkçe olmaz yazıları Türkçe yapar Crysis falan sandınız herhalde. Genişletmek için tıkla... Yanlış yazmısım alt yazılar gelmiyor.
Waltuh45 Megapat Katılım 1 Haziran 2017 Mesajlar 570 Çözümler 2 15 Haziran 2024 #6 Yomra dedi: Nasıl acacağım? Yanlış yazmısım alt yazılar gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Ayarları kurcala biraz bulursun. Artı 0 Eksi
Yomra dedi: Nasıl acacağım? Yanlış yazmısım alt yazılar gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Ayarları kurcala biraz bulursun.
KS KS Y Yomra Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #7 Waltuh45 dedi: Altyazıları aç ayarlardan. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim şimdi Türkçe oldu. Artı 0 Eksi
Waltuh45 dedi: Altyazıları aç ayarlardan. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim şimdi Türkçe oldu.