T tunahanunc Hectopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2014 #1 Arkadaşlar oyunu steamdan aldım multiplayer a giriyorum hızlı maça tıklıyorum ve bekliyorum ama odaya atmıyo beni yani oyuna giremiyorum kaç gündür bu sorunla ilgileniyorum çözüm bulamadım lütfen yardım edin
Arkadaşlar oyunu steamdan aldım multiplayer a giriyorum hızlı maça tıklıyorum ve bekliyorum ama odaya atmıyo beni yani oyuna giremiyorum kaç gündür bu sorunla ilgileniyorum çözüm bulamadım lütfen yardım edin
Mümin Alan Kilopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 950 Makaleler 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2014 #2 Hızlı maçı hiç mi oynayamıyorsun yoksa oyuna yavaş mı giriyorsun?
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 22 Kasım 2014 #3 Maalesef Far Cry 3'ü MP oynamak oldukça sıkıntılı. Uplay denilen halt Far Cry'ın içine ediyor. Edit: Farklı DNS ayarları uygulayarak deneyin. Örneğin şu: ayarları deneyin. Son düzenleme: 22 Kasım 2014
Maalesef Far Cry 3'ü MP oynamak oldukça sıkıntılı. Uplay denilen halt Far Cry'ın içine ediyor. Edit: Farklı DNS ayarları uygulayarak deneyin. Örneğin şu: ayarları deneyin.