N Night Ziyaretçi 2 Ocak 2015 #1 Merhaba. İkimiz de bu oyunu steamdan satın aldık. Oyunun hikayesini ikimiz nasıl oynabiliriz yada beraber oyunu nasıl oynarız ? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2015
Merhaba. İkimiz de bu oyunu steamdan satın aldık. Oyunun hikayesini ikimiz nasıl oynabiliriz yada beraber oyunu nasıl oynarız ?
Grapis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2013 Mesajlar 1.434 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ocak 2015 #2 Öncelikle arkadaşın steaminde ekli olacak. Ana menüde co-op kısmı var. Oradan arkadaşının ismini seçeceksin. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2015
Öncelikle arkadaşın steaminde ekli olacak. Ana menüde co-op kısmı var. Oradan arkadaşının ismini seçeceksin.
N Night Ziyaretçi 2 Ocak 2015 #3 Grapis dedi: Öncelikle arkadaşın steaminde ekli olacak. Ana menüde co-op kısmı var.Oradan arkadaşının ismini seçeceksin. Genişletmek için tıkla... Ekli sonra neyapıcam hiçbir bilgim yok hikayeyi onunla oynayabilrmiyim ?
Grapis dedi: Öncelikle arkadaşın steaminde ekli olacak. Ana menüde co-op kısmı var.Oradan arkadaşının ismini seçeceksin. Genişletmek için tıkla... Ekli sonra neyapıcam hiçbir bilgim yok hikayeyi onunla oynayabilrmiyim ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 2 Ocak 2015 #4 Co-op seçeneği ile oynayabilirsiniz. Buyrun, sırayla: Son düzenleme: 2 Ocak 2015
N Night Ziyaretçi 2 Ocak 2015 #5 Recep Baltaş dedi: Co-op seçeneği ile oynayabilirsiniz. Buyrun, sırayla: Eki Görüntüle 40527 Eki Görüntüle 40528 Eki Görüntüle 40529 Eki Görüntüle 40530 Eki Görüntüle 40531 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim recep abi yardımınız için konu kitlenebilir.
Recep Baltaş dedi: Co-op seçeneği ile oynayabilirsiniz. Buyrun, sırayla: Eki Görüntüle 40527 Eki Görüntüle 40528 Eki Görüntüle 40529 Eki Görüntüle 40530 Eki Görüntüle 40531 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim recep abi yardımınız için konu kitlenebilir.
Edwinite Hectopat Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Engineer 19 Mart 2015 #6 Abi could not join game diyor ne yapacaz hatasının çözümü vardı bir yerde yaptım ama işe yaramadı Not: Oyun Steamden Orjinal ve Uplay var arkadaşta ekli !
Abi could not join game diyor ne yapacaz hatasının çözümü vardı bir yerde yaptım ama işe yaramadı Not: Oyun Steamden Orjinal ve Uplay var arkadaşta ekli !
The Böbrek Mafyası Hectopat Katılım 28 Mayıs 2016 Mesajlar 390 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2018 #7 Arkadaşlar bu oyunun co-op versiyonu ne kadar uzun? Alacağım da uzun soluklu bir co-op deneyimi lazım bana
Arkadaşlar bu oyunun co-op versiyonu ne kadar uzun? Alacağım da uzun soluklu bir co-op deneyimi lazım bana