K kaan4622 Centipat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #1 İnternetsiz bir yerde olacağım 1,5 hafta. Bu sırada da Far Cry 3'ü fullemek istiyorum acaba offline iken başarım verir mi ya da başarım vermese bile görevleri yaptığım için başarımları sonradan verir mi?
İnternetsiz bir yerde olacağım 1,5 hafta. Bu sırada da Far Cry 3'ü fullemek istiyorum acaba offline iken başarım verir mi ya da başarım vermese bile görevleri yaptığım için başarımları sonradan verir mi?
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.850 Makaleler 2 Çözümler 449 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #2 Verir belki, her oyun offline oynarken vermiyor diye biliyorum. Verenler var tabii ki. Online olduğunuz an başarımlar gelecektir, onda sıkıntı olmaz.
Verir belki, her oyun offline oynarken vermiyor diye biliyorum. Verenler var tabii ki. Online olduğunuz an başarımlar gelecektir, onda sıkıntı olmaz.
K kaan4622 Centipat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #3 Yutka46 dedi: Verir belki, her oyun offline oynarken vermiyor diye biliyorum. Verenler var tabii ki. Online olduğunuz an başarımlar gelecektir, onda sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Yutka46 dedi: Verir belki, her oyun offline oynarken vermiyor diye biliyorum. Verenler var tabii ki. Online olduğunuz an başarımlar gelecektir, onda sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim