Far Cry 3 Server sorunu

1231243

Hectopat
Daha fazla  
Far Cry 3 bildiğiniz gibi steamda indirimdeydi bende yararlanıp aldım ama serverler görünmüyor serverler mi kapalı yoksa bende mi sorun var ? Yardım ederseniz sevinirim.

Güvenli internet mi kullanıyorsun? Bunu sormamın sebebi bir arkadaşımla Vatan'dan Assassin's Creed 3 almıştık. Ben MP kullanabilirken o bunu yapamıyordu, çoğu yolu denemiştik güvenli internet kaynaklıydı sanırım. Ben Far Cry 3'ü MP olarak oyanayabiliyorum. Far Cry 3 de Ubisoft oyunu olduğu için böyle olma ihtimali var. Bu arada DNS ayarlarınız nedir?

Dns 8.8.8.8 8.8.4.4 kullanıyorum güvenli internet derken onu anlamadım steamdaki family share'yi mi diyorsunuz ?

Bende de şöyle bir sorun var. Oyunlar var yani odalar. Giriyorum. 1-2 dk içerisinde bir hata verip oyundan atıyor beni. Şu an oyun yüklü olmadığından hatayı hatırlamıyorum.

Boşa almadınız. Bende çıkıyordu liste. Google Amcaya sorun siz bence bir. Araştırın bulursunuz bir çözüm. Oyun yüklü olsa yardım ederdim de değil malesef.

He şu sitelere girerken uyarı veriyor onu diyorsunuz büyük ihtimalle güvenli internet derken güvenli internet değil kullandığım internet

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı