Far Cry 3 siyah ekranda kalıyor

İşletim sistemi
Windows 10

alperenkrkmazzz

Kilopat
RAM
8GB CL19 2666MHz
Ekran kartı
İntel UHD Graphics 630
Anakart
H510M PRO-E
İşlemci
İntel Core İ3-10100
Oyunu açıyorum. Siyah ekranda kalıyor. Oyundan ses geliyor ama oyun gelmiyor. İnternette arattım. Pencereli modda deneyin diyordu. Hem pencereli modda hem de tam ekrana alıp denedim, 2'sinde de siyah ekranda kalıyor ama oyundan ses geliyordu. Nasıl çözebilirim?

Oyunu açıyorum. Siyah ekranda kalıyor. Oyundan ses geliyor ama oyun gelmiyor. İnternette arattım. Pencereli modda deneyin diyordu. Hem pencereli modda hem de tam ekrana alıp denedim, 2'sinde de siyah ekranda kalıyor ama oyundan ses geliyordu. Nasıl çözebilirim?

DirectX'in ayarlarını değiştirin hocam mesela oto ise 9 yapın.

Hocam oyuna sağ tık yap özellikler uyumluluk bu uygulamanın çalıştıracağı uyumluluk modu aç ve Windows sürümünü seç.

Olmazsa bunu yapın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam oyuna sağ tık yap özellikler uyumluluk bu uygulamanın çalıştıracağı uyumluluk modu aç ve Windows sürümünü seç.

Olmazsa bunu yapın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyumluluk modunda denedim olmadı. Videodakini de yaptım olmadı. Tek sorun görüntü gelmemesi menüde gezebiliyorum bazı şeyleri seçebiliyorum sesi geliyor ama ekranda oyun yok.

Bu cevap biraz geç oldu ama kusura bakma Far Cry3'e sağtık atıp dosya konumu aç deyin ardından açılan dosyada Far Cry3_D3D11 diye baska bir EXE dosyası var onu çalıştırın sorun çözülür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı