emretegmen Femtopat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar Epic Games'te 80 TL'ye Far Cry 3 alacağım ama Türkçe yama kurmam gerekiyor, nasıl bir yol izleyebilirim güvenilir site var mıdır?
Arkadaşlar Epic Games'te 80 TL'ye Far Cry 3 alacağım ama Türkçe yama kurmam gerekiyor, nasıl bir yol izleyebilirim güvenilir site var mıdır?
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.142 Makaleler 2 Çözümler 81 Yer İzmir 5 Ekim 2024 #2 FarCry Serisi - Türkçe Yamalar FarCry Primal, FarCry 4, FarCry 3 - Türkçe Yamalar (rockerdem) rockerdem.net Artı 0 Eksi
FarCry Serisi - Türkçe Yamalar FarCry Primal, FarCry 4, FarCry 3 - Türkçe Yamalar (rockerdem) rockerdem.net
F Furkan35kaya Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 727 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Xpg 16 gb ram R3 3300x Longline sata 500gb ssd Zoko 600w 80+ Asus rog strix 2060 Asus tuf b450m pro Asus kasa Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ekim 2024 #3 emretegmen dedi: Arkadaşlar Epic Games'te 80 TL'ye Far Cry 3 alacağım ama Türkçe yama kurmam gerekiyor, nasıl bir yol izleyebilirim güvenilir site var mıdır? Genişletmek için tıkla... Adını unuttum. Bilindik bir çeviri ekip vardı. Far Cry serilerinin çevirisini yapmıştı 4 5 oyunun. Korsan sitelere falan gir oradan linkleri vardır. Ya da arkadaşlar ismini söylesin sitenin. CS Relboron dedi: FarCry Serisi - Türkçe Yamalar FarCry Primal, FarCry 4, FarCry 3 - Türkçe Yamalar (rockerdem) rockerdem.net Genişletmek için tıkla... Evet bunu diyordum. Artı 0 Eksi
emretegmen dedi: Arkadaşlar Epic Games'te 80 TL'ye Far Cry 3 alacağım ama Türkçe yama kurmam gerekiyor, nasıl bir yol izleyebilirim güvenilir site var mıdır? Genişletmek için tıkla... Adını unuttum. Bilindik bir çeviri ekip vardı. Far Cry serilerinin çevirisini yapmıştı 4 5 oyunun. Korsan sitelere falan gir oradan linkleri vardır. Ya da arkadaşlar ismini söylesin sitenin. CS Relboron dedi: FarCry Serisi - Türkçe Yamalar FarCry Primal, FarCry 4, FarCry 3 - Türkçe Yamalar (rockerdem) rockerdem.net Genişletmek için tıkla... Evet bunu diyordum.