Mert481 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 538 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #11 zKratosz dedi: PC de sistem destekliyor hocam HD 3000 en düşük ayarlarda 720p 20 FPS Max. O yüzden alırsam ya GeForce NOW'dan oynican ya da PS3'ten para vermeden. Genişletmek için tıkla... GeForce NOW'dan oynayabilirsiniz tabii ama TR yama kurabilir misiniz bilmiyorum bir de süre kısıtlaması var eğer İngilizce oynamaktan rahatsız olmuycaksanız PS da rahat bir şekilde oynayın grafikden ve FPS'den kaybınız olmasın.
zKratosz dedi: PC de sistem destekliyor hocam HD 3000 en düşük ayarlarda 720p 20 FPS Max. O yüzden alırsam ya GeForce NOW'dan oynican ya da PS3'ten para vermeden. Genişletmek için tıkla... GeForce NOW'dan oynayabilirsiniz tabii ama TR yama kurabilir misiniz bilmiyorum bir de süre kısıtlaması var eğer İngilizce oynamaktan rahatsız olmuycaksanız PS da rahat bir şekilde oynayın grafikden ve FPS'den kaybınız olmasın.
zKratosz Picopat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 293 4 Ekim 2023 #12 Captan_ dedi: Kendinden dil desteği yok. Kendin kurman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Kurmayı biliyorum ve neredeyse ubisoft oyublarının hiçbir oyunun tr olmadığın biliyorum hocam öylesine dedim
Captan_ dedi: Kendinden dil desteği yok. Kendin kurman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Kurmayı biliyorum ve neredeyse ubisoft oyublarının hiçbir oyunun tr olmadığın biliyorum hocam öylesine dedim