Far Cry 3 vs Far Cry 4

Ahmet_N34

Hectopat
Yer
Andromeda Gökadası
Daha fazla  
Şu anda Steam'da indirimde. Ben indirim bitmeden birini almak istiyorum. Öyle iyi bir bilgisayarım yok ama düşük orta ayarlarda ikisini de oynatacağını düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım? Arada 12 TL fark var sadece.
sistemim i5 3317u - HD8730M- 12 GB RAM

Şu anda Steam'da indirimde. Ben indirim bitmeden birini almak istiyorum. Öyle iyi bir bilgisayarım yok ama düşük orta ayarlarda ikisini de oynatacağını düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım? Arada 12 TL fark var sadece.
sistemim i5 3317u - HD8730M- 12 GB RAM
Hocam 3 daha iyi her konuda 4 üzerinden.

3. oyundan sonrası için diğer Far Cry oyunlarına da çöp deniyor, sebebini de açıklayayım, çöp kelimesi akılda bir şey çağrıştırmıyor çünkü. Far Cry 3 2012 yılında piyasaya çıktı ve o senelerde çok tuttu. Aşırı da oynandı, bunu gören Ubisoft serinin 4. oyununu 2014 senesinde çıkardı ve adamlar ayrı bir oyun yapmasına rağmen 3. oyununun neredeyse aynısını yaptı. Bir heyecan yoktu kısacası. Sonraki çıkan tüm oyunları da aynı mantık da ve fikirde çıktığı için oyunları pek sarmıyor. Far Cry kendi içerisinde tekrar eden bir seriyken tüm Far Cry serilerini de oynamak için sabır taşı olmak gerekir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı