maalesef yakalayamadım the long darkı cevabın için teşekkürlerBen The Long Dark tarzı oyunları oynamakta zorlanan bu konunun özürlü insanlarından biri olarak ilk çıktığında çok sevdiğim ve Ubisoft'un halâ ekmeğini yediği Far Cry 3'ü öneririm. Hikayesi ve oynanışı güzel. Kötü karakteri zaten artık kültleşti. Tabii daha sonra kopya 1 (Far Cry 4) kopya 2 ( Far Cry 5) ve benzeri kopyalar da piyasaya sürüldü ama bence en iyisi Far Cry 3'tü. Güzel oyundur tavsiye ederim. Bu arada Epic The Long Dark'ı ücretsiz vermişti sanırım. Keşke yakalayabilseydiniz
Hikaye temalı oyun istiyorsan Far Cry 3 öneririm hikaye bakımından da oynanış bakımından da çok güzel bir oyun.Arkadaşlar, Steam oyunları indirime girmiş. Far Cry 3 26 TL, The Long Dark 16 TL olmuş. 2 oyun arasında kararsız kaldım. siz hangisini önerirsiniz?
Not: Steam'imde 23 TL var.
Arkadaşlar, Steam oyunları indirime girmiş. Far Cry 3 26 TL, The Long Dark 16 TL olmuş. 2 oyun arasında kararsız kaldım. Siz hangisini önerirsiniz?
Not: Steam'imde 23 TL var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.