Far Cry 3 vs. The Long Dark

Bluer0

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
3060
Arkadaşlar, Steam oyunları indirime girmiş. Far Cry 3 26 TL, The Long Dark 16 TL olmuş. 2 oyun arasında kararsız kaldım. siz hangisini önerirsiniz?
Not: Steam'imde 23 TL var.

Ben The Long Dark tarzı oyunları oynamakta zorlanan bu konunun özürlü insanlarından biri olarak ilk çıktığında çok sevdiğim ve Ubisoft'un halâ ekmeğini yediği Far Cry 3'ü öneririm. Hikayesi ve oynanışı güzel. Kötü karakteri zaten artık kültleşti. Tabii daha sonra kopya 1 (Far Cry 4) kopya 2 ( Far Cry 5) ve benzeri kopyalar da piyasaya sürüldü ama bence en iyisi Far Cry 3'tü. Güzel oyundur tavsiye ederim. Bu arada Epic The Long Dark'ı ücretsiz vermişti sanırım. Keşke yakalayabilseydiniz

Ben The Long Dark tarzı oyunları oynamakta zorlanan bu konunun özürlü insanlarından biri olarak ilk çıktığında çok sevdiğim ve Ubisoft'un halâ ekmeğini yediği Far Cry 3'ü öneririm. Hikayesi ve oynanışı güzel. Kötü karakteri zaten artık kültleşti. Tabii daha sonra kopya 1 (Far Cry 4) kopya 2 ( Far Cry 5) ve benzeri kopyalar da piyasaya sürüldü ama bence en iyisi Far Cry 3'tü. Güzel oyundur tavsiye ederim. Bu arada Epic The Long Dark'ı ücretsiz vermişti sanırım. Keşke yakalayabilseydiniz
maalesef yakalayamadım the long darkı cevabın için teşekkürler :)

Arkadaşlar, Steam oyunları indirime girmiş. Far Cry 3 26 TL, The Long Dark 16 TL olmuş. 2 oyun arasında kararsız kaldım. Siz hangisini önerirsiniz?
Not: Steam'imde 23 TL var.

Ben Far Cry 3'ü çok sevmiştim. The Long Dark oyunu da güzel. Ancak sizin oyun zevkinize bağlı. Açık dünya falan seviyorsanız Far Cry 3 çok iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı