Arkadaşlar benım PC her oyunda 0xc000007b hatası verıyor. Ne yaptıysam çözemedım format attıım Windows 7'ye geçtım Win 8.1 geçtım olmadı yine de hata raporunu paylaştım exenın ısmıde FarCry4.exe hatayı çözebılıcegımıde düşünmuyom yardımınızla belki çözerım.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Microsoft Visual C++ dosyalarının hepsini Denetim Masası'ndan sil, PC'yi yeniden başlat. Sonra Desteklenen en son Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir indirmeleri bu linke giderek hepsini indir ve kur sonra PC'yi yeniden başlat. Bende de bu sorun olmuştu, böyle çözmüştüm. Eğer bu da olmuyorsa ekran kartı sürücünü güncelle.
Microsoft Visual C++ dosyalarının hepsini Denetim Masası'ndan sil PC'yi yeniden başlat. Sonra Desteklenen en son Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir indirmeleri bu linke giderek hepsini indir ve kur sonra PC'yi yeniden başlat. Bende de bu sorun olmuştu böyle çözmüştüm. Eğer bu da olmuyorsa ekran kartı sürücünü güncelle.