Herkese merhaba. Bu [Çözüm] Uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc000007b konuda bayağı güzel bilgiler vardı ama ben pek beceremedim sanırım. Oyun Far Cry 4 başlıkta da belirttiğim gibi. BlackBox sürümü. İşletim sistemim Windows 8.1 x64.
Recep ağabey yanıtlamış zaten. Korsandan hemen vazgeç. 110 TL'ye 16 tane kaliteli ve güzel oyun aldım Steam'den. Torrente bulaşma virüs kapar. Bakkaldan falanda bozuk CD'ye 10 TL vermenin anlamı yok. Zamanında 8 TL vermiştim korsan olarak GTA 4 oynamak için. Kaç saat crack aramıştım. Bir kaç gün önce gittim Steam'den 7 liraya aldım oyunu. Ne bir crack aradım. Nede kurulum sırasında hata almadım. Kurulum bile yapmıyorsun zaten kendisi hallediyor.
Teşekkürler Recep Bey sorunu çözdüm. Korsan konusunda da şöyle açıklama yapayım sanırım oyunun indirimli hali steam'de 140 küsür liraydı. Şimdilik karşılayamayacağım bir miktar. Dayanamadım böyle bir şey yaptım torrent kullandım. İlerde daha çok ucuzladığında muhtemelen vefa borcumu kapatırım ubisofta. Tekrar çok teşekkürler.
Teşekkürler Recep Bey sorunu çözdüm. Korsan konusunda da şöyle açıklama yapayım sanırım oyunun indirimli hali steam'de 140 küsür liraydı. Şimdilik karşılayamayacağım bir miktar. Dayanamadım böyle bir şey yaptım torrent kullandım. İlerde daha çok ucuzladığında muhtemelen vefa borcumu kapatırım ubisofta. Tekrar çok teşekkürler.
Ya bende aynısını yaptım hala aynı hatayı veriyor yardımcı olun! d3dcompiler_43.dll yi system 32 yi içine attım gine aynı hata birde yeniden başlatım ?
Ya bende aynısını yaptım hala aynı hatayı veriyor yardımcı olun! d3dcompiler_43.dll yi system 32 yi içine attım gine aynı hata birde yeniden başlatım ?