Makaleler
65
Yer
KKTC
Daha fazla  
Far Cry 4 kayıt etme dosyasından baktığım kadarıyla 31 saat oynama sürem var ve oyunun %77'sini bitirmişim. Oyunu %100 olarak bitirmek istiyorum. %100 olarak bitirmek için ne yapmalıyım? Oyun içi tüm aktivitelerin bitmesi gerekiyor mu? Yoksa sadece ana hikaye yeterli mi? Mavi aktiviteli olanları yapmak, bazen sıkıcı olabiliyor da onun için sordum. @490836.

@Promethea, oyunu %100 olarak bitirmek istedim ve ben de sanıyorum ki sadece görevleri, yan görevleri yapmak yetiyor. Hadi neyse, oyun içi aktiviteleri de yapalım dedik. Biraz da ona uğraşıyordum. 31 saat oynamaya rağmen %77'de takılı kalınca bir şüphelendim, konusunu açmak istedim. Sırf oyunu %100 olarak bitirmek adına günlük toplamakla vs. uğraşacağıma, yeni oyuna başlarım. Daha iyi olur benim için.

Gerek yok, boşa vakit kaybı. Ona harcayacağın vakti Primal'a falan ayır, sıfırdan başla. Daha iyi.

Yine iyi sabretmişsiniz, ben Far Cry serisinde 3 dışında hiçbir oyuna 3 4 saatten fazla tahammül edemedim.

Bu oyunda mıydı tam hatırlamıyorum ama ya 3 de ya da 4 de 100% bitirmek için bug kullanmak zorundasın ben çok uğraşmıştım ama o buguda yapamamıştım 100% de bitirememiş olmuştum.

Zaten %100 bitirmek, oyunu bütün içerikleriyle, bütün collectibleleriyle bitirmek değil midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…