Far Cry 4 kayıt etme dosyasından baktığım kadarıyla 31 saat oynama sürem var ve oyunun %77'sini bitirmişim. Oyunu %100 olarak bitirmek istiyorum. %100 olarak bitirmek için ne yapmalıyım? Oyun içi tüm aktivitelerin bitmesi gerekiyor mu? Yoksa sadece ana hikaye yeterli mi? Mavi aktiviteli olanları yapmak, bazen sıkıcı olabiliyor da onun için sordum. @490836.
Reaching 100% completion in Far Cry 4 requires players to complete every Campaign Mission, Open World exploit, Shangri-La, Yogi & Reggie, Longinus, Karma
@Promethea, oyunu %100 olarak bitirmek istedim ve ben de sanıyorum ki sadece görevleri, yan görevleri yapmak yetiyor. Hadi neyse, oyun içi aktiviteleri de yapalım dedik. Biraz da ona uğraşıyordum. 31 saat oynamaya rağmen %77'de takılı kalınca bir şüphelendim, konusunu açmak istedim. Sırf oyunu %100 olarak bitirmek adına günlük toplamakla vs. uğraşacağıma, yeni oyuna başlarım. Daha iyi olur benim için.
@Promethea, oyunu %100 olarak bitirmek istedim ve ben de sanıyorum ki sadece görevleri, yan görevleri yapmak yetiyor. Hadi neyse, oyun içi aktiviteleri de yapalım dedik. Biraz da ona uğraşıyordum. 31 saat oynamaya rağmen %77'de takılı kalınca bir şüphelendim, konusunu açmak istedim. Sırf oyunu %100 olarak bitirmek adına günlük toplamakla vs. uğraşacağıma, yeni oyuna başlarım. Daha iyi olur benim için.
Bu oyunda mıydı tam hatırlamıyorum ama ya 3 de ya da 4 de 100% bitirmek için bug kullanmak zorundasın ben çok uğraşmıştım ama o buguda yapamamıştım 100% de bitirememiş olmuştum.