Far Cry 4 2 Çekirdek Sorunu

42ihsan34

Hectopat
Daha fazla  
Merabalar oncelikle benim buyuk bir sorunum var. Far Cry 4 ciktigindan beri oynayamıyorum. İslemcim 2 cekirdek ama ekran kartım saglam oldugu için cogu oyunu en iyi ayarlarda oynuyorum. Örnegin GTA 5 gibi kasmadan oynuyorum ama hepinizin bildigi gibi FarCry4 un 4 cekirdek desteklemesi sebebiyle oyun siyah ekranda kalıyor. İnternette cok arastırdım extreme injektör v3 ile injek ediliyor evet ama benimde soyle bir sorunum var. İnjektör calısmayı durduruyor yani hic acılmıyor. Uyumluluk ayarlarının tumunu denedim c++ ve net frework hepsi mevcut olmasına ragmen her seyi denedim bu sure zarfında ama acılmıyor. Hicbir şekilde benim sorum bunu injek edebilecek baska injektör var mı yada oyuna 4 cekirdek kuralını ortadan kaldıran bir guncelleme geldi mi acaba? Lutfen yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu sanırım kaldıramıyoruz. Ama araştırın belki patch falan vardır.

Ablam da aynı sorunu yaşamıştı. Hâla oynayamıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buraya bakabilirsin.

İşlemcin G3258 mi? 2 çekirdek patch var ama bazıları olmuyor diyor. Yani normal karşılamanız gerekir, firmaların genel olarak yaptığı şey artık 4 çekirdek sınırlaması oldu. Yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…