Çözüldü Far Cry 4 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Adrian Shephard

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: MSI B450M-A PRO MAX
CPU: AMD Ryzen 5 5600
GPU: Inno3D RTX 4060
Fare: Logitech G203
Klavye: MSI GK20 Vigor
Kulaklık: HyperX Cloud Stinger Core
SSD: Netac AKJHG77278 500 GB + Kingston A400 SSDNow 500 GB + Crucial BX500 240 GB
Monitör: ViewSonic VX2428
Meslek
Yaşamak
RAM
Crucial 2x8 CL16 2400MHz
Ekran kartı
RX 570
Anakart
ASUS H310M-K R2.0
İşlemci
i3 9100F
Oyunu 27 Kasım'da Steam üzerinden almıştım. Yaklaşık iki hafta önce kardeşim grafikleri Ultra ayarlara çekmiş. Ama ondan sonra nedense hiç açılmadı. Oyun dosyalarını doğrulamayı, kayıt dosyalarını silmeyi, Ubisoft Cloud'u kapatmayı vs. yaptım ama hala açamadım. Hatta oyunu yedekleyip silip tekrardan yükledim ama bir şey değişmedi. (Process Monitor Raporu)
Düzenleme: Monitör olarak Acer VG240Y kullanıyorum ve HDMI ile bağlıyorum.

Çözüm
Oyunun belgelerden Far Cry 4 dosyasındaki ayar dosyasını silin. Pek tavsiye etmesem de oyun Save'iniz bulutta kayitliysa Far Cry 4 dosyasını belgelerimden komple silin.
Hocam onu daha baştan yapmıştım. İlk önce onu sildim. Dün de Ubisoft Game Launcher'ın dosya konumunda, savegames içindeki FC4'e ait save dosyasını sildim. O bile bir işe yaramadı.
Çözümü buldum. Bu videodaki işlemleri yaptım ve oyun sorunsuz bir şekilde açıldı.
Oyunun belgelerden farcy 4 dosyasındaki ayar dosyasını silin pek tavsiye etmesemde oyun Save'iniz bulutta kayitliysa farcy 4 dosyasını belgelerimden komple silin.

Oyunun belgelerden Far Cry 4 dosyasındaki ayar dosyasını silin. Pek tavsiye etmesem de oyun Save'iniz bulutta kayitliysa Far Cry 4 dosyasını belgelerimden komple silin.
Hocam onu daha baştan yapmıştım. İlk önce onu sildim. Dün de Ubisoft Game Launcher'ın dosya konumunda, savegames içindeki FC4'e ait save dosyasını sildim. O bile bir işe yaramadı.
Çözümü buldum. Bu videodaki işlemleri yaptım ve oyun sorunsuz bir şekilde açıldı.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…