Çözüldü Far Cry 4 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cansuwx

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Oyun açılmıyor, dün sorunsuz oynamıştım. Goodbydpi vb her şeyi kapattım tekrar denedim sonuç aynı oyun steamdan alındı.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1267).png
    Ekran Görüntüsü (1267).png
    917,6 KB · Görüntüleme: 60
Çözüm
Oyun açılmıyor, dün sorunsuz oynamıştım. Goodbydpi vb her şeyi kapattım tekrar denedim sonuç aynı.

GoodbyeDPI kapatmak yerine kaldırmayı deneyin. Klasörün içindeki service remove adlı BAT dosyasına sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştırmanız yeterli.
Oyun açılmıyor, dün sorunsuz oynamıştım. Goodbydpi vb her şeyi kapattım tekrar denedim sonuç aynı.

GoodbyeDPI kapatmak yerine kaldırmayı deneyin. Klasörün içindeki service remove adlı BAT dosyasına sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştırmanız yeterli.

Çözüm
Selam, dediğinizi yaptım sorun çözüldü teşekkür ederim. Fakat discordu da kullanmak istiyorum bunun için bir öneriniz varmıdır acaba? Dns ile webden girebiliyorum fakat arkada açık olunca chrome oyun çok daha fazla donuyor sistemim iyi değil.

Selam, dediğinizi yaptım sorun çözüldü teşekkür ederim. Fakat Discord'u da kullanmak istiyorum bunun için bir öneriniz var mıdır acaba? DNS ile webden girebiliyorum fakat arkada açık olunca Chrome oyun çok daha fazla donuyor sistemim iyi değil.

Alternatif olarak VPN programlarına bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı