Far Cry 4 Çalışmayı Durdurdu

Fırat MACİT

Hectopat
Daha fazla  
Steam'den almıştım oyunu Windows 8.1'de gayet güzel bir şekilde oynuyordum. Windows 10'a yükseltmeyi düşündüm, o yüzden oyunu ve Steam'i sildim. Windows 10'a yükselttikten sonra tekrar indirip kurdum tüm driverları Windows 10'a göre indirdim. Ama Far Cry 4 oyunu açtıktan belli belirsiz süreden sonra(5 -20 dakika) oyun donup çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Diğer oyunlarımın hiçbirinde sorun almıyorum.

Donanım;
  • 980Ti MSI Gaming
  • İ7 4970k İşlemci
  • 16 GB RAM

Aynı sorunu yaşayıp çözüm bulanlar varsa yazarsa sevinirim arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kenarlıksız pencere modunda açıldığında veya oyun açıkken Alt+Tab ile oyunu alta aldığınız zaman bu sorun oluyor diye yazıyor. Mutlaka tam ekran seçeneği ile oynayın ve mümkün mertebe Alt+Tab yapmayın diyor.
Bence Ubisoft'a ve steam'e bildir bu durumu.

Steam'e bildirenler var onları gördüm ama yeni bğr güncellleme yok sıkıntı da aslında tam ekranda oyun tam ekran olarak ayarlı tam ekran olarak açılıyor ancak giriş yeri gelip enter yaptığımda anlık tam ekrandan çıkıyor kenarlıklar gözüküyor bende alt-enter yaparak tekrar tam ekran yapıyorum. Öyle devam ediyorum sonra maksimum 30 dakikada oyun donup kapanıyor bazen kapanmıyorda öyle donup kalıyor güncelleme bekleyeceğim heralde.

Teamviewer açık mı? O bazen buna benzer sorunlara yol açabiliyor..
Teşekkür ederim ilgin için sorunu yeni çözdüm. Ben ekran kartı driverının betasını kullanıyormuşum. Geforce experience de güncelleme var diye bildirim gelince onuda güncellemiştim meğerse beta sürüm güncellemesiymiş ayarlarda aslında beta sürücüler kapalı ama yine de bana öyle bildirim geldi. Şimdi onu kaldırdım normal sürücüyü kullanınca sorun ortadan kalktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…