aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 28 Mayıs 2021 #1 Hikayesi umrumda değil. Arkadaşımla CO-OP oynamak için alacağız. FC5'de alabiliriz ama o oyun hiç hoşuma gitmiyor. Değer mi? Hala oynanır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2021
Hikayesi umrumda değil. Arkadaşımla CO-OP oynamak için alacağız. FC5'de alabiliriz ama o oyun hiç hoşuma gitmiyor. Değer mi? Hala oynanır mı?
G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Mayıs 2021 #2 aKuu dedi: Hikayesi umrumda değil. Arkadaşımla CO-OP oynamak için alacağız. FC5'de alabiliriz ama o oyun hiç hoşuma gitmiyor. Değer mi? Hala oynanır mı? Genişletmek için tıkla... FC4 önermem. The Forest denemediyseniz alabilirsiniz. Veya Rust. FC4 ben şahsen oynarken çok sıkıldım boşa para bence.
aKuu dedi: Hikayesi umrumda değil. Arkadaşımla CO-OP oynamak için alacağız. FC5'de alabiliriz ama o oyun hiç hoşuma gitmiyor. Değer mi? Hala oynanır mı? Genişletmek için tıkla... FC4 önermem. The Forest denemediyseniz alabilirsiniz. Veya Rust. FC4 ben şahsen oynarken çok sıkıldım boşa para bence.
FlexR Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 3.957 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #3 aKuu dedi: Hikayesi umrumda değil. Arkadaşımla CO-OP oynamak için alacağız. FC5'de alabiliriz ama o oyun hiç hoşuma gitmiyor. Değer mi? Hala oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Far Cry 3 oynamadıysanız, evet.
aKuu dedi: Hikayesi umrumda değil. Arkadaşımla CO-OP oynamak için alacağız. FC5'de alabiliriz ama o oyun hiç hoşuma gitmiyor. Değer mi? Hala oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Far Cry 3 oynamadıysanız, evet.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 28 Mayıs 2021 #4 FlexR dedi: Far Cry 3 oynamadıysanız, evet. Genişletmek için tıkla... Oynadım.
FlexR Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 3.957 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #5 aKuu dedi: Oynadım. Genişletmek için tıkla... O zaman aynı oyunu oynuyormuş gibi olduğunuzdan yarısında bayıcaktır.
aKuu dedi: Oynadım. Genişletmek için tıkla... O zaman aynı oyunu oynuyormuş gibi olduğunuzdan yarısında bayıcaktır.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.029 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 28 Mayıs 2021 #6 Hayır, değmez. Onun yerine Epic Games'den FC 5 Gold Edition al 40₺'ye, CO-OP oynamak istiyorsan.