Ruling89 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2016 #1 Merhaba herkese Far Cry 4'te halatla tırmanmayı (ilk bölüm) yapamadım. Denilen tuşlara bassam da bir türlü olmuyor çıkmıyor dağa. Çözümü nedir sabahtan beri uğraşıyorum?
Merhaba herkese Far Cry 4'te halatla tırmanmayı (ilk bölüm) yapamadım. Denilen tuşlara bassam da bir türlü olmuyor çıkmıyor dağa. Çözümü nedir sabahtan beri uğraşıyorum?
S swimmer_tr Hectopat Katılım 23 Kasım 2014 Mesajlar 355 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Haziran 2016 #2 Oyunu satın alın hocam o cracklerde bilinen bir sorun LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyunu satın alın hocam o cracklerde bilinen bir sorun LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ruling89 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2016 #3 Denemek için aldım hocam ama şimdi satın alsam yine aynı problemle karşılaşacağım... Yoksa alırız Yaşayıp çözen arkadaşlarımız var mı ?
Denemek için aldım hocam ama şimdi satın alsam yine aynı problemle karşılaşacağım... Yoksa alırız Yaşayıp çözen arkadaşlarımız var mı ?