FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 9 Aralık 2020 #1 Oyunu oynarken, hareket ettikçe harita yükleniyor. Mesela hızlı gidince bu belli oluyor. Çimler vb sonradan yükleniyor. Bu normal mi?
Oyunu oynarken, hareket ettikçe harita yükleniyor. Mesela hızlı gidince bu belli oluyor. Çimler vb sonradan yükleniyor. Bu normal mi?
Bettlejuice Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 330 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #2 Ben bu oyunu +100 saat oynadım ve %90 küsur bitirdim fakat 1 kere bile dediğin olayla karşılaşmadım, bence normal değil. Artı 0 Eksi
Ben bu oyunu +100 saat oynadım ve %90 küsur bitirdim fakat 1 kere bile dediğin olayla karşılaşmadım, bence normal değil.
wintry Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 151 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2020 #3 Grafik ayarlarıyla ilgili olabilir bf1de aynı sorunu yaşamıştım. Artı 0 Eksi
KS KS FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 9 Aralık 2020 #4 Bettlejuice dedi: Ben bu oyunu +100 saat oynadım ve %90 küsur bitirdim fakat 1 kere bile dediğin olayla karşılaşmadım, bence normal değil. Genişletmek için tıkla... Hangi ayarlarda oynadınız? wintry dedi: Grafik ayarlarıyla ilgili olabilir bf1de aynı sorunu yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz? Artı 0 Eksi
Bettlejuice dedi: Ben bu oyunu +100 saat oynadım ve %90 küsur bitirdim fakat 1 kere bile dediğin olayla karşılaşmadım, bence normal değil. Genişletmek için tıkla... Hangi ayarlarda oynadınız? wintry dedi: Grafik ayarlarıyla ilgili olabilir bf1de aynı sorunu yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz?
Bettlejuice Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 330 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #5 FalconPaw dedi: Hangi ayarlarda oynadınız? Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Xbox'dan oynadığım için ayarlarla ilgili pek bir fikrim yok, kendi ayarlarında oynadım. Artı 0 Eksi
FalconPaw dedi: Hangi ayarlarda oynadınız? Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Xbox'dan oynadığım için ayarlarla ilgili pek bir fikrim yok, kendi ayarlarında oynadım.
KS KS FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 9 Aralık 2020 #6 Bettlejuice dedi: Xbox'dan oynadığım için ayarlarla ilgili pek bir fikrim yok, kendi ayarlarında oynadım. Genişletmek için tıkla... Optimize bir sistemle PC karşılaştırmak yanlış. Artı 0 Eksi
Bettlejuice dedi: Xbox'dan oynadığım için ayarlarla ilgili pek bir fikrim yok, kendi ayarlarında oynadım. Genişletmek için tıkla... Optimize bir sistemle PC karşılaştırmak yanlış.
wintry Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 151 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2020 #7 FalconPaw dedi: Hangi ayarlarda oynadınız? Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum. Sonuçta farklı oyunlar lakin siz oyunu oynarken ekran kartı bulunduğunuz çevrede belli bir alanı netleştirir diğer kısımları yüklemez. O alanı genişleteceğiniz ayar lazım. Geometryi deneyin. Artı 0 Eksi
FalconPaw dedi: Hangi ayarlarda oynadınız? Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum. Sonuçta farklı oyunlar lakin siz oyunu oynarken ekran kartı bulunduğunuz çevrede belli bir alanı netleştirir diğer kısımları yüklemez. O alanı genişleteceğiniz ayar lazım. Geometryi deneyin.