I ibrahim606 Hectopat Katılım 23 Mart 2014 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2015 #1 Far cry 4 indirdim .daha yeni oyunu kurdum açtım. Out of rang 74.9 khz/ 60hz yazıyor. Monitörde siyah bi ekran var. Sonra alt enter yapıyom oyun geliyor. Açtım kasma falan yok. Heralde monitörden nasıl hallederim? Bilen kişiler bi yardımcı olun. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2015
Far cry 4 indirdim .daha yeni oyunu kurdum açtım. Out of rang 74.9 khz/ 60hz yazıyor. Monitörde siyah bi ekran var. Sonra alt enter yapıyom oyun geliyor. Açtım kasma falan yok. Heralde monitörden nasıl hallederim? Bilen kişiler bi yardımcı olun.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 22 Mart 2015 #2 Oyun ekran çözünürlüğünüzü tam algılayamıyor ya da üzerine çıkmaya çalışıyor bir şekilde. Oyunu orijinal edinin ve ekran akrtı sürücüsünü güncelleyin. Artı 0 Eksi
Oyun ekran çözünürlüğünüzü tam algılayamıyor ya da üzerine çıkmaya çalışıyor bir şekilde. Oyunu orijinal edinin ve ekran akrtı sürücüsünü güncelleyin.