rimpalace Kilopat Katılım 20 Ekim 2017 Mesajlar 268 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar selam. FC4'e başladım. uPlay üzerinden indirdim. Türkçe yama olarak rockerdem'inkini indirdim. Oyunun çoğu Türkçe, okey; ama bazı diyaloglarda, haritada ve özellikle yetenekler bölümü İngilizce. Önerebileceğiniz başka yama var mı?
Arkadaşlar selam. FC4'e başladım. uPlay üzerinden indirdim. Türkçe yama olarak rockerdem'inkini indirdim. Oyunun çoğu Türkçe, okey; ama bazı diyaloglarda, haritada ve özellikle yetenekler bölümü İngilizce. Önerebileceğiniz başka yama var mı?
Kral Ragnar Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 394 9 Aralık 2023 #2 rimpalace dedi: Arkadaşlar selam. FC4'e başladım. Uplay üzerinden indirdim. Türkçe yama olarak rockerdem'inkini indirdim. Oyunun çoğu Türkçe, okey; ama bazı diyaloglarda, haritada ve özellikle yetenekler bölümü İngilizce. Önerebileceğiniz başka yama var mı? Genişletmek için tıkla... Rockerdemden başka Türkçe yama yapan yok galiba Far Cry oyunlarına bende Primal için aramıştım ama bulamadım.
rimpalace dedi: Arkadaşlar selam. FC4'e başladım. Uplay üzerinden indirdim. Türkçe yama olarak rockerdem'inkini indirdim. Oyunun çoğu Türkçe, okey; ama bazı diyaloglarda, haritada ve özellikle yetenekler bölümü İngilizce. Önerebileceğiniz başka yama var mı? Genişletmek için tıkla... Rockerdemden başka Türkçe yama yapan yok galiba Far Cry oyunlarına bende Primal için aramıştım ama bulamadım.
X xRealdyHD Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 527 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #3 Aradım bende bulamadım başka yama.
rimpalace Kilopat Katılım 20 Ekim 2017 Mesajlar 268 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #4 xRealdyHD dedi: Aradım bende bulamadım başka yama. Genişletmek için tıkla... FarCry4TR.rar full Türkçe oldu
xRealdyHD dedi: Aradım bende bulamadım başka yama. Genişletmek için tıkla... FarCry4TR.rar full Türkçe oldu
M malik35 Femtopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #5 merhaba türkçe yama kurdum sorunsuz oynanıyor ingilizce olunca insanlar konuşurken dudakları oynuyor fakat türkçe yama yapınca konuşurken dudaklar hiç oynamıyor sadece altyazı ve ses geliyor bunu çözebilen olduysa destek rica
merhaba türkçe yama kurdum sorunsuz oynanıyor ingilizce olunca insanlar konuşurken dudakları oynuyor fakat türkçe yama yapınca konuşurken dudaklar hiç oynamıyor sadece altyazı ve ses geliyor bunu çözebilen olduysa destek rica