xKingFishTRx Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #1 Merhaba. Bildiğiniz güvenilir bir Far Cry 4 Türkçe yama var mı? Virüssüz. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2024
H Hacışakirbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 1.635 Çözümler 9 5 Mayıs 2024 #2 Kendim de kullandım sorun çıkmadı. Yapımcının sitesi: FarCry Serisi - Türkçe Yamalar
xKingFishTRx Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #3 Hacışakirbey dedi: Kendim de kullandım sorun çıkmadı. Yapımcının sitesi: FarCry Serisi - Türkçe Yamalar Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim <3 @Hacışakirbey siteye girdim fakat güvenilir değil diyor neden? Güncel Son düzenleme: 5 Mayıs 2024
Hacışakirbey dedi: Kendim de kullandım sorun çıkmadı. Yapımcının sitesi: FarCry Serisi - Türkçe Yamalar Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim <3 @Hacışakirbey siteye girdim fakat güvenilir değil diyor neden? Güncel
M malik35 Femtopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #4 merhaba türkçe yama kurdum sorunsuz oynanıyor ingilizce olunca insanlar konuşurken dudakları oynuyor fakat türkçe yama yapınca konuşurken dudaklar hiç oynamıyor sadece altyazı ve ses geliyor bunu çözebilen olduysa destek rica
merhaba türkçe yama kurdum sorunsuz oynanıyor ingilizce olunca insanlar konuşurken dudakları oynuyor fakat türkçe yama yapınca konuşurken dudaklar hiç oynamıyor sadece altyazı ve ses geliyor bunu çözebilen olduysa destek rica