![]()
PC - Far Cry 5 - 100% Completed - SaveGame.Pro
Far Cry 5 2018 download best savegame files with 100% completed progress for PC and place data in save games location foldersavegame.pro
![]()
Far Cry 5 GAME MOD 100% Save - download - gamepressure.com
The file 100% Save is a modification for Far Cry 5, a(n) action game. Download for free. File Size: 689.7 KBwww.gamepressure.com
Far Cry 5 (PC) | Download Save Game File (100%)
On this page you can download saves for Far Cry 5 (PC).savegame.info
Doğru yere attığınızdan emin misiniz ? Oyun hangi platform üzerinden alınma ? Ek olarak oyuna girdikten sonra kayıtlı oyunlar kısmından attığınız Saveyi seçiyor musunuz ?Save dosyasının olduğu yere dosyaları atıyorum fakat oyuna girdikten sonra önceden kaydettiğim oyundan devam ediyor.
Kendi savenizin olduğu kısma atıp kendi saveniz ile değiştirme yapmanız lazım. Doğru yere atıyorsanız değiştirilsin mi diye sorar zaten.steamden aldım
save seçme seçeneği karşıma çıkmadı galiba yanlış yere atıyorum
ve save dosyasını şu konuma atıyorum : C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\832ddb14-dfff-4d7d-ad78-96158622f3e7\4311
Kendi savenizin olduğu kısma atıp kendi saveniz ile değiştirme yapmanız lazım. Doğru yere atıyorsanız değiştirilsin mi diye sorar zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.