Oyun şu an %80 indirimde. Yaklaşık 5 sene önce Far Cry 3'ü bitirdim. Far Cry 4 ise hiç sarmadı yaklaşık 2 saat oynadıktan sonra sildim. Oyun sizce güzel mi? Tabi eski oyunları tekrar ediyor olabilir ama hikayesi ve geçtiği yerin ada veya dağdan öte bir şehir hayatına benzemesi de ilgimi çekti. Son olarak da optimizasyon sorunları var mıdır? Yani oyun sizce 53 liraya almaya değer mi?
Ben de alıp almama konusunda kararsız kaldım ama yorumları okuduğumda sürekli kendini tekrar eden bir döngüye girdiğini söylediler biraz daha düşünmeye başladım grafik ve oynanış olarak eğlenceli olduğunu biliyorum sadece bir süre sonra aynı şeyler sıkmaya başlayabilir.
Aldım, oynadım, nefret ettiğim oyunlar listesine ekledim. Epic Games Store'da Ubisoft oyunlarının indirime girdiği zaman kuponla al 20₺'ye geç, ancak ederi o. 32₺'ye almıştım, pişmanım.
Ben de alıp almama konusunda kararsız kaldım ama yorumları okuduğumda sürekli kendini tekrar eden bir döngüye girdiğini söylediler biraz daha düşünmeye başladım grafik ve oynanış olarak eğlenceli olduğunu biliyorum sadece bir süre sonra aynı şeyler sıkmaya başlayabilir.