Far Cry 5 alınır mı?

ucsumut

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, Epic'in verdiği kuponla birlikte Far Cry 5 Gold Edition 33 TL'ye geliyor sizce alınır mı? Demek istediğim fiyatına değer mi? Not: Far Cry 3'ü çok az oynamıştım zamanında PC'm kötü olduğu için ama gayet sevmiştim ve eğlenceli gelmişti başka Far Cry oyunu oynamadım.

Merhabalar, Epic'in verdiği kuponla birlikte Far Cry 5 Gold Edition 33 TL'ye geliyor sizce alınır mı? Demek istediğim fiyatına değer mi? Not: Far Cry 3'ü çok az oynamıştım zamanında PC'm kötü olduğu için ama gayet sevmiştim ve eğlenceli gelmişti başka Far Cry oyunu oynamadım.

PC in kaldırıyorsa direk al hiç düşünme mükemmel bir oyun.

Hocam oyunu oynamaya çalıştım oynayamadım. Oyundaki silah tutuş bana göre berbat. Silah öyle tutuluyor ki vuracağınız adam gözükmüyor ve bu faktör de gerçekten insanın sinirlendiriyor. Almadan önce oyunu 1-2 dakika izlemenizi tavsiye ederim en azından silah tutuluşuna bakın.

Almanı öneririm. Güzel oyundur kendisi.
Far cry 3'ü beğenmemiştim ama bu bir şaheser.
Spoiler verebilirim istersen.😅

Grafikler akıyor bu arada, sanarsın gerçek.
Sistemin iyi ise, fulle ayarları.

Not: Hikayesi sıkmıyor, fakat oyun için'de para kaldırıp, iyi bir silah almak uğraştırıyor.

Not: Hikayesi sıkmıyor, fakat oyun için'de para kaldırıp, iyi bir silah almak uğraştırıyor.
Ha bu arada tuş kabiliyetinin'de iyi olması gerekiyor, klavyeyi iyi kullanman gerek yani.

Son düzenleme:
açıkçası ekran kartım hiç oyunluk değil iris plus graphics kendisi ama aynı sistem gereksinimli oyunları çalıştırdım bu bilgisayarda
Hocam o zaman bence alın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı