Far Cry 5 alınır mı?

Daha fazla  
RAM
16GB 3200Hz
SSD veya HDD modeli
500 GB ADATA M.2 SSD
Ekran kartı
MSİ RTX3060Tİ
İşlemci
Core İ5 12400f
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Steam Far Cry serisine indirim yaptı. Bu seriden birkaç oyun almak istiyorum. Hangi oyunları onerirsiniz?
Ve bir sorum daha olacak, (Far Cry 5 - Gold Edition satın alın) bu setin içinde neler geliyor ve hangi oyunları önerirsiniz?

Adsız.png

Çok güzel oyun. Ben korsan indirdim 5-6 kere ve hepte kaydı yapmamişti bir kere 19 saatimi silmişti ve ben yilmadım hep denedim ama hep kaydımı sildi en sonda işte ben oynamadım.

Yani ben 19 saat oynadım bir gün boyunca gitti...

60TL bence uygun Ubisoft oyunları 100TL etmez. Ama maalesef kur farkından dolayı bu kadar pahalılar. Al oyna geç arkadaşların varsa birlikte de oynayabilirsin.

Eğer Assassin's Creed oynamak istersende Assassin's Creed Unity Steam'de 52, 35TL öneririm eskiden buglu filanda şimdi çoğunu da fixlediler ayrıca grafikleride hala gideri var.

Oynadığım en sıkıcı oyunlardan biriydi. Yine de çok oynamak istiyorsan 60 TL verilebilir.

Far Cry 3 4 5 6 serisini oynadım hepsinin mantığı 3 gibi aynı karakol ele geçir düşmanları öldür. Belli bir yerden sonra sıkıyor maalesef yapacak bir şey yok Ubisoft ısıtıp ısıtıp aynısını önümüze koyuyor. Her defasında yeni fragman gördüğümde de heyecanlanırım orası da ayrı.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı