Far Cry 5 Alınır mı?

deltaX

Hectopat
Daha fazla  
Far Cry 5, 27 Mart'da Steam'de satışa çıkıyor fiyatı 209 TL. İndirimi bekleyip mi almalıyım yoksa çıktığı gibi almaya değer mi? Hayranı değilim hatta ilk defa Far Cry serisinden oynayacağım sırf açık dünya olduğu için.

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirim beklemeni öneririm dostum aşırı fanı değilsen. Özellikle yaz indirimi aşırı uygun oluyor bir oyun fiyatıyla birçok oyun alabilirsin :)

İndirim beklemeni öneririm dostum aşırı fanı değilsen. Özellikle yaz indirimi aşırı uygun oluyor bir oyun fiyatıyla birçok oyun alabilirsin :)
90 gün sonra yaz indirimi başlıyor, 90 gün içinde ne derece bir indirim uygulayacaklarını düşünüyorsun?

Oyun ilgini çektiyse düşünmeden al, beğenmezsen iade edersin 2 saat süreyi geçirmeden.

90 gün sonra yaz indirimi başlıyor, 90 gün içinde ne derece bir indirim uygulayacaklarını düşünüyorsun?

Oyun ilgini çektiyse düşünmeden al, beğenmezsen iade edersin 2 saat süreyi geçirmeden.
209 TL'den 175'e düşse bile yine de kárdasın. 90 gün içinde zaten oyunu alan alır. Oyun çıktıktan 2 ay sonraya kadar tüm kanallar videosunu çekmiş canlı yayınlarda oynayıp bitirmiş olur. Yanı kazanacağını 2 ayda çıkarır. Yaz indiriminde oyunun az da olsa indirime gireceği kanaatindeyim.

Ben bir far cry fanı olduğumdan dolayı hemen alıp oynamak istiyorum. Oyunun kullandığı oyun motoru gayet başarılı ve grafik kalitesi yayınlanmıştı gerçekten şahane görüntüler elde edilecek. Ekran kartlarını zorlama vakti geldi :)

İlk oyunu ile başladığım seride Far Cry 3'den itibaren aynı oyunu oynuyorum hissi yaşıyorum. Bence kesinlikle acele edip indirimsiz almaya değecek bir oyun değil.

Videoları izlediğim kadarıyla önceki oyunlardan hiçbir farkı yok. Yanında refaketçi sistemi önceki oyunlarda vardı. Ama doğru düzgün çalışmıyordu. Sorunlarını çözüp yenilik diye sunmuşlar. Cidden o kadar para verilmez. İndirimde satın alman daha yararlı olacaktır.

Büyük patlayacak bu oyun. Kötü manada patlayacak ama. 3 ve 4 ten oynanış olarak zerre fark yok. Senaryo ve karakterler tutarsa tutar. Vaas Montenegro gibi sağlam Bi karakter kazandırır ve hikayeyi o karakter çevresinde döndürürse oynanır. Yoksa traş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı