Ben anlatıldığı kadar sevmedim sıkıcı geldi bana hikayesini anlayamadım bir de anlamak için önceki oyunları da oynamam gerekiyormuş uğraşamam yani.Niye bırakıyorsun devam et.
Nasıl yani tekrar etti?20 saat sonunda sıkılıp bıraktım, başlarda her şey çok güzeldi fakat sonradan kendini sürekli tekrar etmeye başladı.
Ben anlatıldığı kadar sevmedim sıkıcı geldi bana hikayesini anlayamadım bir de anlamak için önceki oyunları da oynamam gerekiyormuş uğraşamam yani.
Beni Witcher 3 fazla sarmadı, Far Cry 5'i çok sevenler olmuş tavsiye edenler oldu görünüşü de cazip geldi bana ama siz böyle diyorsanız....Diğer serilerini oynamana gerek yok. Witcher, direk seni içine çekmiyor biraz daha devam et hikaye seni yakaladığı an zaten başından kalkmıyorsun. Far Cry 5 fiyatını hak eden bir oyun değil bence, ancak indirimde alınır.
Kitap'ı mı var?Diğer oyunlarla bağlantısı çok az. Genelde kitap ile bağlantısı çok var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.