Far Cry 5 Alınır Mı?

Far Cry serisi, birbirinin kopyası oyunlardan oluşuyor. Ve sürekli kendini tekrar eden bir sistemi var.Önceki oyunlardan birini oynadıysan diğerlerine bakmana gerek yok. Hikaye ana odak olmasın, ama oyun beni kendine çeksin diyorsan, Dark Souls serisini öneririm.

Diğer serilerini oynamana gerek yok. Witcher, direk seni içine çekmiyor biraz daha devam et hikaye seni yakaladığı an zaten başından kalkmıyorsun. Far Cry 5 fiyatını hak eden bir oyun değil bence, ancak indirimde alınır.

Diğer serilerini oynamana gerek yok. Witcher, direk seni içine çekmiyor biraz daha devam et hikaye seni yakaladığı an zaten başından kalkmıyorsun. Far Cry 5 fiyatını hak eden bir oyun değil bence, ancak indirimde alınır.
Beni Witcher 3 fazla sarmadı, Far Cry 5'i çok sevenler olmuş tavsiye edenler oldu görünüşü de cazip geldi bana ama siz böyle diyorsanız....
Diğer oyunlarla bağlantısı çok az. Genelde kitap ile bağlantısı çok var.
Kitap'ı mı var?

Başta beni de sarmadığından seni anlıyorum biraz zaman ver, oyunun senaryosu, oynanışı akıyor. Müzikleri zaten beni benden alıyor yıllardır ara sıra kendi kendime söylerim. :) Bir ikincisi DLC'leri efsane. Alışıp devam edersen mutlaka oynamanı tavsiye ederim, tabi herkes her oyunu beğenecek diye birşey yok. Renkler ve zevkler, iyi oyunlar.

Sen Ciri'yi aramaktan bıkmışsındır azıcık sabret, ilan veya yan görev yapmaya başla sıkacağını da sanmam sonra doyamayacaksın. Arkadaşın dediği gibi tüm DLC leri mutlaka oyna..

Farcry 5 türkçe değil ertelemeni öneririm biyere kaçmıyor. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı