batuman0 Picopat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #1 Far Cry 5 Game Pass Türkçe yama önerisi bekliyorum.
Osmanbnm Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 509 Çözümler 3 5 Haziran 2023 #2 Bu uygulama için Türkçe yama var ama maalesef ki içinde sızıntı var. Daha önce Türkçe yama kurdum ve maalesef ki arka planda çalışan uygulamalar buldum yabancı.
Bu uygulama için Türkçe yama var ama maalesef ki içinde sızıntı var. Daha önce Türkçe yama kurdum ve maalesef ki arka planda çalışan uygulamalar buldum yabancı.
Y YigitXS Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 2.218 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Haziran 2023 #3 Far Cry 5 Türkçe Yama | Turkce-yama.com Far Cry 5'i Türkçeleştirmek için bu yamayı kullanabilirsiniz. turkce-yama.com
Far Cry 5 Türkçe Yama | Turkce-yama.com Far Cry 5'i Türkçeleştirmek için bu yamayı kullanabilirsiniz. turkce-yama.com
batuman0 Picopat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #4 YigitXS dedi: Far Cry 5 Türkçe Yama | Turkce-yama.com Far Cry 5'i Türkçeleştirmek için bu yamayı kullanabilirsiniz. turkce-yama.com Genişletmek için tıkla... Kullandın mı hocam bir sorun çıkardı mı.
YigitXS dedi: Far Cry 5 Türkçe Yama | Turkce-yama.com Far Cry 5'i Türkçeleştirmek için bu yamayı kullanabilirsiniz. turkce-yama.com Genişletmek için tıkla... Kullandın mı hocam bir sorun çıkardı mı.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.235 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Haziran 2023 #5 Game Pass’e yama yapılabiliyor mu ki? Eskiden modlanamiyordu.
Y YigitXS Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 2.218 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Haziran 2023 #6 batuman0 dedi: Kullandın mı hocam bir sorun çıkardı mı? Genişletmek için tıkla... Kullanmadım ama site güvenilir.
batuman0 dedi: Kullandın mı hocam bir sorun çıkardı mı? Genişletmek için tıkla... Kullanmadım ama site güvenilir.