Wörp Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 388 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ghost 3 Mart 2023 #1 Selam arkadaşlar. Benim Steam kütüphanem de Far Cry 3 mevcut zaten. Tekrar Gold alırsam ne olur? Yan hesabıma hediye olarak göndersem nasıl olur?
Selam arkadaşlar. Benim Steam kütüphanem de Far Cry 3 mevcut zaten. Tekrar Gold alırsam ne olur? Yan hesabıma hediye olarak göndersem nasıl olur?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.756 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #2 Bence direkt Far Cry 3 sonrası alınmaz. Hepsi modlu Far Cry 3 gibi.
M mergen_t Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 1.128 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #3 BerkayZ87 dedi: Bence direkt Far Cry 3 sonrası alınmaz. Hepsi modlu Far Cry 3 gibi. Genişletmek için tıkla... Ben karlı dağlarda geçmesinden dolayı Far Cry 4 de sevmiştim ama Far Cry 3 sonrasına bence de pek gerek yok.
BerkayZ87 dedi: Bence direkt Far Cry 3 sonrası alınmaz. Hepsi modlu Far Cry 3 gibi. Genişletmek için tıkla... Ben karlı dağlarda geçmesinden dolayı Far Cry 4 de sevmiştim ama Far Cry 3 sonrasına bence de pek gerek yok.
Wörp Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 388 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ghost 3 Mart 2023 #4 mergen_t dedi: Ben karlı dağlarda geçmesinden dolayı Far Cry 4 de sevmiştim ama Far Cry 3 sonrasına bence de pek gerek yok. Genişletmek için tıkla... Primal?
mergen_t dedi: Ben karlı dağlarda geçmesinden dolayı Far Cry 4 de sevmiştim ama Far Cry 3 sonrasına bence de pek gerek yok. Genişletmek için tıkla... Primal?
M mergen_t Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 1.128 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #5 Wörp dedi: Primal? Genişletmek için tıkla... Genelde serinin en kötüsü olarak nitelendirildiğini duyduğum oyun, fakat antik bir dünya teması mamutlar, kılıç dişli kaplanlar, silahlar açısından ilginizi çekiyorsa deneyebilirsiniz. Ama temadan fazlasını sunduğunu düşünmüyorum. Son düzenleme: 3 Mart 2023
Wörp dedi: Primal? Genişletmek için tıkla... Genelde serinin en kötüsü olarak nitelendirildiğini duyduğum oyun, fakat antik bir dünya teması mamutlar, kılıç dişli kaplanlar, silahlar açısından ilginizi çekiyorsa deneyebilirsiniz. Ama temadan fazlasını sunduğunu düşünmüyorum.