Origins hala optimize problemleri ile boğuşuyor. Şu an Far Cry 5 oynuyorum ve oyun harika. İsterseniz oyunu biraz anlatabilirim. Bu arada Gold Edition almaya gerek yok bence.
Hayır epicten bedavaya GTA 5 aldığım için 60 TL kupon var. Ama bu huponu standartda kullanamadığım için Gold diyorum yoksa bende standard alacağım. Gold Edition'unu 450 TL yken 51 TL'ye alabilirim. Sizce değer mi? Bende arkadaşlarımda konuşurken birisi Assassin's al dedi. Biriside tabii ki Far Cry 5 dedi. Bende çok arada kaldım. Bir birisini almak istiyorum bir birisini. Bende Far Cry serilerinin çok sevdiğim için 5'i almak istiyorum. Sizce değer mi 51 TL'ye Gold?
Hayır epicten bedavaya GTA 5 aldığım için 60 TL kupon var. Ama bu huponu standartda kullanamadığım için Gold diyorum yoksa bende standard alacağım. Gold Edition'unu 450 TL yken 51 TL'ye alabilirim. Sizce değer mi? Bende arkadaşlarımda konuşurken birisi Assassin's al dedi. Biriside tabii ki Far Cry 5 dedi. Bende çok arada kaldım. Bir birisini almak istiyorum bir birisini. Bende Far Cry serilerinin çok sevdiğim için 5'i almak istiyorum. Sizce değer mi 51 TL'ye Gold?
Bak Odyssey, Origins'in kötü yerlerinin törpülenmiş hali. Bu arada Origins'de level sorunu da çoktu 20 levelsin 30 level ol diyodu diğer görev için sende o sıkıcı, iğrenç ötessi birbirinin aynısı yan görevleri yapıyordun. Odyssey'de böyle değil. Odyssey, Witcher 3 gibi konuşma seçenekleri olsun, görevleri Witcher 3 gibi RPG oyunu gibi ama oynarken baya zevk aldığım bir oyun kendisi tavsiye ederim. Far Cry 5 bana göre fena olmayan oyunlardan senaryo ve yan görevler bakımımından boktan yine ama açık dünya anlamında mükemmel bir oyun.
Kime göre neye göre? Sana göre evet ama arkadaşa göre belki sıkıcı gelmeyecek? Oyun önermenin de bir adabı, seviyesi var. Her 2 oyunun türleri çok farklı.
Kime göre neye göre? Sana göre evet ama arkadaşa göre belki sıkıcı gelmeyecek? Oyun önermenin de bir adabı, seviyesi var. Her 2 oyunun türleri çok farklı.
Ben 100 TL ile bir Witcher 3 bir de Far Cry 5 almak istiyorum. Sizce böyle mi yapmalıyım. Steam'dan 18 TL'ye Witcher 3 bir de Far Cry 5 51 TL'ye. Böyle yapacağım hem Witcher 3 çok övüldüğü için bir göz atmak istiyorum.