Far Cry 5 Gold Edition vs Far Cry 6

beratxxb

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Ubisoft indirimlerinde Far Cry serisi bayağı indirime girmiş. Far Cry 5 Gold Edition + New dawn bundle şekilde %20 indirimle 160 TL geliyor. Serinin son oyunu Far Cry 6 ise 80 TL. Far Cry daha önce oynamadım hangi serisi daha iyi hangisini almalıyım ikisini de mi alayim?

Merhaba, Ubisoft indirimlerinde Far Cry serisi bayağı indirime girmiş. Far Cry 5 Gold Edition + New dawn bundle şekilde %20 indirimle 160 TL geliyor. Serinin son oyunu Far Cry 6 ise 80 TL. Far Cry daha önce oynamadım hangi serisi daha iyi hangisini almalıyım ikisini de mi alayim?
Hocam Far Cry sorunlarından biri hepsinin birbirine benzer olması. Hiakyesini geçiceği yeri seveceğinizi alın.

Far Cry serisi hiç oynamadıysan ilk önce şahsen serinin efsanesi Far Cry 3 al. Bütçe varsa iki Far Cry'da alabilirsin. İkisi de iyi. Bazı kişiler oyunun tekrara düştüğünü düşünebilir. Bazen gerçekten öyle. Ama şu fiyatta kaçmaz oyunlar.

Far Cry serisi hiç oynamadıysan ilk önce şahsen serinin efsanesi Far Cry 3 al. Bütçe varsa iki Far Cry'da alabilirsin. İkisi de iyi. Bazı kişiler oyunun tekrara düştüğünü düşünebilir. Bazen gerçekten öyle. Ama şu fiyatta kaçmaz oyunlar.

Far Cry 5 Gold Edition içinde Far Cry 3 de veriliyor.

Daha önce Far Cry oynamadıysanız Far Cry 5 Gold Edition alın, yanında üçüncü oyunu da veriyor. Far Cry serisinin üçüncü oyunu tuttuğu için üçüncü oyunu sonrası tamamen aynı hatta neredeyse hiçbir değişiklik yok denebilir. O size yeter.

FC5 Gold daha mantıklı o da FC3'ü yanında veriyorlar diye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı