Far Cry 5 ile New Dawn alınır mı?

Tbuoen862

Centipat
Makaleler
1
Yer
Aydın
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus tuf f15 RTX 3050 4gb 95w i5 12500h 8gb/512tb
Far Cry 5+ New Dawn Deluxe Edition 340TL'ye Epic'de satılıyor. Far Cry 5'i daha önce 15 saat oynadım ve çok sevdim, alıp oynayabilir miyim?
Far Cry serisinde 5 hariç hiçbir oyunu oynamadım, 5'i de Xbox Game Pass ile 2 hafta önce oynadım halen yüklü.
Ayni fiyata Far Cry 5 Gold Edition da var, alınca Far Cry 3'ü de oynayabiliyorum, sizce onu mu almalıyım?
Not: Sistem oyunları oynatacak seviyede.

Son düzenleyen: Moderatör:
5 fena değil, alınabilir ama (bence) New Dawn'ı almasanız da olur. Bi' çevre dizaynı iyi, onun dışında pek bi' olayı yok ne hikayenin, ne kötü karakterlerin.
Oynanışta da ekipmanlarda seviye mantığı var; 1 seviye silah, kafadan vurmadığınız sürece 2 seviye elemanlara tek atmıyor ve genel olarak düşük hasar veriyor, düşmanların can barı var falan.

5'i alıp geçin derdim ben, kısacası. Yine de siz bilirsiniz tabii.

5'in sonunda hikaye tam olarak tamamlanmıyor diyorlar, bu yüzden New Dawn'ı almayı planlıyordum. Almasam büyük etkisi olur mu?
Tamamlanmalık (veya tamamlanmamalık) bi' şey yok ya tam olarak. Bi' kere hikaye ve ana karakter farklı zaten. İki oyunun geçtiği yer (teknik olarak) aynı sadece. Bi' de 5'ten New Dawn'a geçen karakterler var ama onlar da hikayenin temelinde değil, hikaye onların etrafında dönmüyor.
@Tbuoen862
Yani bence hâlâ New Dawn'ı oynamayarak bi' şey kaybetmezsiniz.

Son düzenleme:

5'in sonunda hikaye tam olarak tamamlanmiyor diyorlar bu yüzden New dawn i almayı planlıyordum almasam büyük etkisi olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…