Steam Far Cry 5 indirime girer mi?

DavudDavud12

Centipat
Daha fazla  
Far Cry 5 27 Haziran 11 Temmuz tarihlerindeki indirimde indirime girer mi? Bir de Far Cry 5 normal mi? Yoksa Far Cry 5 Gold Edition mu alayım?

Girer ama sana tavsiyem, Far Cry 5'e bir kuruş para verilmez, oynadığım en kötü oyunlarda ilk 3'e rahat girer. Ne açık dünyası ne görevleri ne gameplayi ne hikayesi hiçbir şey olmaz mı bir oyunda. İşte olmayınca olmuyor ubisoft sağolsun.

Girer ama sana tavsiyem, Far Cry 5'e bir kuruş para verilmez, oynadığım en kötü oyunlarda ilk 3'e rahat girer. Ne açık dünyası ne görevleri ne gameplayi ne hikayesi hiçbir şey olmaz mı bir oyunda. İşte olmayınca olmuyor Ubisoft sağ olsun.

Far Cry 6 da vasat oyun ama yine 3 hariç hepsine bin basar. Ben olsam Far Cry 6 alırdım.

Gold Edition alın hocam ben zamanında 50 TL'ye almıştım hem FC3 hem de FC5 tüm DLC'ler barındıyor alın gitsin FC3 oynamak için bile değer.

Önceden Far Cry 5: Gold Edition sürümü, normal sürümünden daha ucuz olurdu. Şimdi onu düzeltmişler galiba. Far Cry 5'in normalini $4.79'a, Gold Edition sürümünü $7.19'a alabilirsiniz. Tek fark, Gold Edition alınca yanında üçüncü oyunu da geliyor. Oradan hesap edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı