SchFeazz Kilopat Katılım 17 Mayıs 2019 Mesajlar 978 Çözümler 3 5 Ağustos 2021 #1 Dostlar John Seed uçağını patlatma görevini yapamadım. Ben mi beceriksizim yoksa bir tüyosu vs. var mı?
Dostlar John Seed uçağını patlatma görevini yapamadım. Ben mi beceriksizim yoksa bir tüyosu vs. var mı?
N0vaBetrayel Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 2.709 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Almanya / Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ağustos 2021 #2 Tuyo yok pesine takilip patlatacaksin o kadar.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #3 İşaret mi çıkmıyor?
Sinan Engin v1 Decipat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 1.529 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #4 SchFeazz dedi: Dostlar john seed uçağını patlatma görevini yapamadım. Ben mi beceriksizim yoksa bir tüyosu vs. var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef yapmak zorundasın. Uçak zor gelebilir. Uçaktan direk atlayıp bazuka veya zırhlı aracın makinelisiyle indirebilirsin. Sinan Engin v1 dedi: Hayır maalesef yapmak zorundasın. Uçak zor gelebilir. Uçaktan direk atlayıp bazuka veya zırhlı aracın makinelisiyle indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bir de Far cry 5 Rpg oynu değil açık dünya aksiyon oynu
SchFeazz dedi: Dostlar john seed uçağını patlatma görevini yapamadım. Ben mi beceriksizim yoksa bir tüyosu vs. var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef yapmak zorundasın. Uçak zor gelebilir. Uçaktan direk atlayıp bazuka veya zırhlı aracın makinelisiyle indirebilirsin. Sinan Engin v1 dedi: Hayır maalesef yapmak zorundasın. Uçak zor gelebilir. Uçaktan direk atlayıp bazuka veya zırhlı aracın makinelisiyle indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bir de Far cry 5 Rpg oynu değil açık dünya aksiyon oynu
SchFeazz Kilopat Katılım 17 Mayıs 2019 Mesajlar 978 Çözümler 3 5 Ağustos 2021 #5 mburaktekin dedi: İşaret mi çıkmıyor? Genişletmek için tıkla... Uçağı kontrol edemiyorum.
Sinan Engin v1 Decipat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 1.529 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #6 SchFeazz dedi: Uçağı kontrol edemiyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğimi yap atla direk.